Dolar 32,5015
Euro 34,5940
Altın 2.500,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 16°C

Minik Merve Yardım Bekliyor

İç savaşlar nedeniyle ailesiyle kaçarak Sinop'a yerleşen minik Merve'nin dramı yürekleri dağlıyor. Afganistan doğumlu 3 yaşındaki minik Merve felçli ve görme engelli bir çocuk olarak dünyaya geldi

Minik Merve Yardım Bekliyor
14 Nisan 2014 13:47

İç savaşlar nedeniyle ailesiyle kaçarak Sinop'a yerleşen minik Merve'nin dramı yürekleri dağlıyor. Afganistan doğumlu 3 yaşındaki minik Merve felçli ve görme engelli bir çocuk olarak dünyaya geldi

 

İç savaşlar nedeniyle ailesiyle kaçarak Sinop'a yerleşen minik Merve'nin dramı yürekleri dağlıyor.

 Afganistan doğumlu 3 yaşındaki minik Merve felçli ve görme engelli bir çocuk olarak dünyaya geldi ailesi savaş nedeni ile Afganistan'dan Türkiye'ye sığınmak zorunda kalmışlar.

 Baba Baraley yaptığı açıklamada; Ben şeker hastasıyım, böbrek yetmezliğinden dolayı İnsülin vurulmak zorundayım bunun için çalışamıyorum.

  

Çok kötü şartlardayız paramız olmadığı için yiyecek ve içeceklerin Türk komşular veriyor, ben artık kendimi düşünmüyorum.

 

Sadece bir an önce çocuğunun ameliyatını düşünüyorum ama ameliyat masrafları için gereken parayı ödeyecek durumum yok.

 

Ameliyatın ancak Ankara da olması gerekiyor.

Benim durumum ortada bu şekilde olduğu sürece Merve hiçbir zaman ameliyat olamaz, ömür boyu görme engelli ve felçli kalır.

  

Yetkililerden yardım bekliyorum eğer yardım edilirse Merve kısmi felçten kurtulacak ve görme yeteneğini kazanacak bu konuda devletten yardım bekliyorum çok zor müşkül durumdayım, çocuğuma ve bana yardım edilmesini özellikle çocuğumun görmesini ve felçten kurtulmasın istiyorum dedi.Türkiye devletinin çocuğunun ameliyat edilmesi için yardımına muhtaç olduğunu bu konuda devletten ve bu konuya duyarlı olan insanlardan yardım beklediğini dile getirdi. Yardım etmek isteyen vatandaşlar  0531 330 27 34 nolu telefondan aileye ulaşabilir.

 

Haber:Flashaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.