Dolar 32,3578
Euro 35,0024
Altın 2.326,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

MİLLETİN PARTİSİ 13 YAŞINDA

Adalet ve Kalkınma Partisi Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak Partisinin 13. Kuruluş Yıl dönümü nedeni ile bir kutlama mesajı yayınladı.

MİLLETİN PARTİSİ 13 YAŞINDA
Aslan Özdemir
14 Ağustos 2014 19:55

Adalet ve Kalkınma Partisi Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak Partisinin 13. Kuruluş Yıl dönümü nedeni ile bir kutlama mesajı yayınladı.
 

Hayrettin Kaya

 Mesajında Ülkenin büyük ideallerini bir an olsun unutmayanların partisi olarak, kurulduğu günden  bugüne kadar 13 yılda hizmet siyasetinin adresi olduğunu, olmaya da devam edeceklerine dikkat çeken Tokmak sözlerine şöyle devam etti: “Türk siyasetinin ötelenmiş, itibarsızlaştırılmış, ötekileştirilmiş, halde olan tarihlerde, Türkiye’nin ve Milletimizin taleplerinden doğan, muhafazakâr ve demokrat bir kimlikle Ülke siyasetine giren AK Parti Kuruluşunun 13.yılına ulaştı. Genel Başkanımız, Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti, Ülke sevdasını en üst düzeyde hissedenlerin, Ülkenin büyük ideallerini bir an olsun unutmayanların partisi olarak, kurulduğundan bugüne kadar 13 yılda hizmet siyasetinin adresi olmuş, olmaya da devam etmektedir. Aradan geçen bu uzun süreçte tüm Türkiye de esen hizmet rüzgarı Sinop’ta da Sağlık, eğitim, Kültür Sanat, Sosyal politikalar, Spor, Ulaştırma,Haberleşme ve daha bir çok alanda yapılmış olan yatırımlar ile vatandaşlarımızın daima yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Ülkenin her köşesi bölünmüş yollarla sarılırken, Türkiye hızlı trenle tanıştı,Hava yolu Halkın yolu oldu. Eğitime harcadığımız rekor bütçe ile çağı ve çağın teknolojilerini yakalarken 81 ilimizde, Üniversitelerimiz gençliğin hizmetine sunuldu. Ülkenin geçmişten gelen en zor problemleri tek tek çözülürken mazlum milletlerin yanında olma, sözü edilen değil sözü dinlenen ülke olarak,Türkiye Cumhuriyetinin vakarına yakışır “ Büyük ülke” imajı artık dünyada konuşulmaya başlandı. Hal böyle iken siz değerli Vatandaşlarımız aradan geçen 13 Yılda AK Parti’ye 3 Genel Seçim, 3 yerel seçim, 2 halkoylaması ve Birisi meclis diğeri halkoyu ile yapılan 2 Cumhurbaşkanlığı seçimi toplam 10 seçim kazandırarak yanımızda olduğunuzu gösterdiniz. Milli iradenin tek belirleyici güç olduğunu, Milletin Devletiyle Ülkesiyle bölünmez bütün olduğunu, insan merkezli siyaset yapma ilkesine bağlı kalarak emin adımlarla istikrarlı, güçlü, gündem belirleyici, söz sahibi bir Ülke olarak yolumuza devam ediyoruz. 

AK Parti ailesi olarak amacımız daha güzel, gelişmiş ve yaşanabilir bir Sinop, daha güçlü bir ülke olarak Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü olan HEDEF 2023'e yakışır bir şekilde ulaşmak istikametinde ilerlemektir. Bunun içinse durmadan yorulmadan çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle AK Partimizin 13. kuruluş yıl dönümünün milletimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, nice 13. yıllara hep birlikte ulaşmayı temenni ediyor, partimizin kuruluşundan bu yana görev almış olan tüm il başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza,milletvekillerimize,belediye başkanlarımıza ve bugüne kadar partimize emeği geçmiş tüm teşkilat mensuplarımıza,gönüldaşlarımıza ve bize desteklerini her geçen gün arttırarak devam ettiren tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.