Dolar 32,5534
Euro 34,8864
Altın 2.435,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 24°C
Az Bulutlu
Sinop
24°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 18°C

MHP adaylarını tanıttı

MHP Sinop İl Başkanlığı tarafından il istişare toplantısı düzenlendi. Geniş katılımlı gerçekleştirilen toplantıda, MHP Sinop merkez ve ilçelerdeki belediye başkan adaylarını tanıttı.

MHP adaylarını tanıttı
4 Şubat 2019 15:31

MHP Sinop İl Başkanlığı tarafından il istişare toplantısı düzenlendi. Geniş katılımlı gerçekleştirilen toplantıda, MHP Sinop merkez ve ilçelerdeki belediye başkan adaylarını tanıttı.

MHP Sinop İl Başkanlığı tarafından düzenlenen il istişare toplantısına MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, MHP Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ahmet Korhan Mastı, MHP Sinop İl Başkanı Fahri Ulusoy, MHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özer, il merkezi ve ilçe belediye başkan adayları ile çok sayıda partili katıldı. Toplantı öncesinde salon önünde bir araya gelen ülkücü gençler, toplantıya katılanları ülkücü selamı ile karşıladı.

SİNOP VE 9 İLÇEMİZDE MHP BAYRAĞINI DALGALANDIRACAĞIZ
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan toplantıda konuşma yapan MHP Sinop Belediye Başkan Adayı Hasan Demir, 31 Mart seçimlerinin ardından Sinop merkez ve tüm ilçelerde MHP bayrağını burçlara dikeceklerini söyledi. Demir; “Genel Başkanımızın şahsıma ve bütün ilçe belediye başkan adaylarımıza vermiş olduğu bu kutsal bayrağı, davamıza ve şerefimize en uygun şekilde, merkez ilçe ve diğer tüm ilçelerimizde dalgalandıracağız. Bunu kendi adıma ve arkadaşlarım adına sözünü veriyorum. Kendimizi sizlere emanet ediyoruz. İnşallah hep birlikte bu şanlı bayrağımızı burçlara dikeceğiz” dedi.

31 MART’TA TARİH, SİNOP’TA TOPYEKÜN ÜLKÜCÜLERİ ALKIŞLAYACAK
Programda son olarak söz alan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Sinop’un 31 Mart’ta tarih yazacağını ve ülkücü hareketin bayrağının Sinop merkez dahil tüm ilçelerde dalgalanacağını söyledi.

Enginyurt; “Sinop’ta tarih yazacaksınız. Yalnızlığımıza çakalların güldüğü günlerde ocaklarımızı terk eden, kemik yalamaya giden, arkamızdan kahpece pusu kuranlara inat Sinop’ta tarih yazacaksınız. Sinop, Türk milliyetçileri için, Türk devletinin önemli olduğu kadar önemli bir ilimizdir. Maalesef Sinop’ta yıllar boyu, Türk milliyetçileri hak ettiği sonuçları alamamıştır. Sinop, hep sosyal demokrat olarak anılmış, maalesef solun kalesi olarak ifade edilmiştir” dedi. MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un konuşmasını videomuzdan izleyebilirsiniz.

MHP adaylarını tanıttı MHP adaylarını tanıttı MHP adaylarını tanıttı MHP adaylarını tanıttı MHP adaylarını tanıttı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.