Dolar 32,5884
Euro 34,8559
Altın 2.505,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Mezarlıklar Müdürlüğü hızla devam ediyor

Boyabat Belediyesi’nin cenaze hizmetlerinin yürütüleceği Şehir Mezarlığı’ndaki yeni binasında çalışmalar sürüyor.

Mezarlıklar Müdürlüğü hızla devam ediyor
4 Mayıs 2018 13:41

Boyabat Belediyesi’nin cenaze hizmetlerinin yürütüleceği Şehir Mezarlığı’ndaki yeni binasında çalışmalar sürüyor.

Boyabat Belediyesi cenaze hizmetlerini yürütmek için Şehir Mezarlığı’nda müdürlük, gasilhane ve camiden oluşan yeni bir bina inşa etti. Boyabat Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü cenaze hizmetleri yeni binanın tamamlanmasının ardından Şehir Mezarlığı’nda devam edecek. Çalışmaları devam etmekte olan proje mezarlığın girişinde yer alıyor.
Hayırsever İşadamı Ergün Gürbüz’ün katkılarıyla ilçeye kazandırılacak olan 800 kişilik Ergün Gürbüz Camii inşaatında da çalışmalar hızla sürüyor.

Ergün Gürbüz Camii’nde inşaat çalışmalarının sona yaklaşılmasıyla birlikte çatıya Türk Bayrağı asıldı. Camiinin kaba inşaatın son büyük beton dökümünden sonra gerçekleştirilen çatıya bayrak asma geleneği cami inşaatına ayrı bir güzellik kattı.

Başkan Çakıcı “Gayemiz milletimize hizmet”

Mezarlıklarla ilgili tüm işlem ve hizmetlerin bundan sonra yeni hizmet binasında verileceğini söyleyen Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı “Gayemiz milletimize hizmet. Boyabat Belediyesi olarak doğumdan ölüme kadar, milletimize hizmet etme ve hayır dualarını alma gayreti içerisindeyiz. Bu amaç doğrultusunda ilçeye kazandıracağımız Boyabat Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’nde inşaat çalışmaları sürüyor. Mezarlıklar Müdürlüğü projesinin hayata geçmesinde her türlü desteği esirgemeyen, ilçemizin yetiştirdiği ve camii ve gasılhaneyi yaptıran hayırsever işadamı Sayın Ergün Gürbüz’e katkılarından dolayı teşekkür ederim. Projenin hayat bulacağı alanda çalışmalar sürüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte hemşerilerimiz vefat ve mezarlıkla ilgili tüm işlerinde buraya gelecek. Projede cami, gasılhane ve müdüriyet binası yer alacak. Burada modern ve iyi imkanlarla Boyabatlı vatandaşlarımıza hizmet verebileceğiz.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.