Dolar 32,3396
Euro 35,1060
Altın 2.238,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 11°C
Az Bulutlu
Sinop
11°C
Az Bulutlu
Çar 9°C
Per 10°C
Cum 11°C
Cts 12°C

Meydan Projesinde hummalı çalışma

Boyabat Belediyesi kontrolünde yapılmakta olan “Kent Meydanı, Kapalı Otopark ve Ticari Birimler İnşaatı” çalışmalarında radye temel demir inşaatına başlandı.

Meydan Projesinde hummalı çalışma
Hayrettin Kaya
30 Ekim 2017 17:59

Boyabat Belediyesi’nin şehrin çehresini değiştirmek amacıyla yaptığı yatırımlardan biri olan “Kent Meydanı” projesinde, hizmet binalarının bulunduğu alanda çalışmaların büyük çoğunluğu tamamlanırken, ikinci etap çalışmaları da hızlı bir şekilde sürüyor.

Aslan Özdemir

 

Boyabat Belediyesi kontrolünde yapılmakta olan “Kent Meydanı, Kapalı Otopark ve Ticari Birimler İnşaatı” çalışmalarında radye temel demir inşaatına başlandı.

Yapımı devam etmekte olan Meydan Projesi çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “Yapımına başlanan Meydan Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde biten temel kazı ve hafriyat çalışmalarının ardından, Kent Meydanı, Kapalı Otopark ve Ticari Birimler İnşaatına başlanılacak alanda beton döküm işlemleri tamamlandı. Boyabat Belediyesi Kent meydanı projesinde bugün itibariyle radye temel için demir bağlama çalışmaları başladı.” diye konuştu.

HİZMET BINASI 6 KATLI

35 milyon TL ye mal olacak olan Boyabat Kent Meydanı Projesi 10000 bin metrekarelik alan üzerine yapılacak olup bodrum+zemin+4 kattan oluşacak hizmet binasının yanısıra 3 ayrı binada da ticari birimler hizmet verecek.

Meydanın olduğu alanda ise, kameriye, ahşap gölgelikli oturma yerleri, ticarethaneler, açık ve kapalı olmak üzere 700 araçlık otoparkın yer alması planlanmaktadır. Halit SAMSA

Meydan Projesinde hummalı çalışmaMeydan Projesinde hummalı çalışmaMeydan Projesinde hummalı çalışmaMeydan Projesinde hummalı çalışmaMeydan Projesinde hummalı çalışma

Meydan Projesinde hummalı çalışma

????????????????????????????????????

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.