Dolar 32,5442
Euro 35,0007
Altın 2.435,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Az Bulutlu
Sinop
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Meydan Projesinde 2. etap çalışmaları başladı

35 Milyon TL’lik Boyabat Kent Meydanı Projesi’nin 2’nci etap çalışmalarının yapılacağı alanda hafriyat alımı çalışmaları başlatıldı.

Meydan Projesinde 2. etap çalışmaları başladı
3 Ekim 2017 14:08

35 Milyon TL’lik Boyabat Kent Meydanı Projesi’nin 2’nci etap çalışmalarının yapılacağı alanda hafriyat alımı çalışmaları başlatıldı.

İlçenin kent dokusuna uygun yeni bir meydan için çalışma başlatan Boyabat Belediyesi projenin ikinci etabı olan “Kent Meydanı, Kapalı Otopark ve Ticari Birimler İnşaatı”nın yapımı için iş makinesi ile hafriyat alımına başladı.

Yapılan çalışmalarla ilgili konuşan Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “Meydan projesinin 2 etapta yapıldığını ifade ederek, birinci etabı tamamlanmakta olan proje kapsamında kamu kurumları tek çatı altında toplanırken, 2’nci etap çalışmalar kapsamında ise yıkılan belediye binasının yerine 700 araçlık otopark, ticari birimler ve meydan yapılacağını söyledi.

2’nci etap çalışmaları kapsamında hafriyat çalışmalarının başlatıldığını belirten Başkan Çakıcı, “15 bin metre kare alan üzerine kurulacak olan alanda başta kaymakamlık ve belediye hizmet binaları olmak üzere kamu kurumlarının tek çatı altında toplanacağını belirtti. Başkan Çakıcı, 2018 yılı ortalarında 1. etabı oluşturan bu çalışma son bulacak. Kısa bir süre önce ihalesini yaparak yüklenici firmaya yer teslimi yaptığımız “Kent Meydanı, Kapalı Otopark ve Ticari Birimler İnşaatı”na ise Bismillah diyerek başladık. Şuanda alanda hafriyat çalışmaları devam ediyor. Boyabat’ın ve Boyabat’lının gururu olacak bu projeyi hayata geçirmek adına var gücümüzle seferberiz. İnşaallah bunun gururunu hep birlikte yaşayacağız. 2018 yılı içerisinde meydan projesini Boyabat’ımıza kazandırmış olacağız” diye konuştu.

Başkan Çakıcı, ayrıca hafriyat çalışmalarının yapıldığı alanda bulunan minibüs ve taksi durağının da başka bir bölgeye taşınması için çalışma yürüttüklerini sözlerine ekledi.

Meydan Projesinde 2. etap çalışmaları başladı Meydan Projesinde 2. etap çalışmaları başladı Meydan Projesinde 2. etap çalışmaları başladı Meydan Projesinde 2. etap çalışmaları başladı Meydan Projesinde 2. etap çalışmaları başladı Meydan Projesinde 2. etap çalışmaları başladı Meydan Projesinde 2. etap çalışmaları başladı

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.