Dolar 32,5855
Euro 34,7974
Altın 2.507,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 20°C

Messi’den Arda Turan’a Gurur Verici Sözler

İsviçre’de yılın futbolcusu ödülünü alan Lionel Messi, kendisine pas veren ve gol atmasını sağlayan Türkiye’nin başarılı futbolcusu Arda Turan için gurur verici sözler söyledi. Messi, İspanya’ya transfer olan Arda Turan için “Birlikte daha çok başarılara imza atacağız” dedi.

Messi’den Arda Turan’a Gurur Verici Sözler
12 Ocak 2016 02:02

İsviçre’de yılın futbolcusu ödülünü alan Lionel Messi, kendisine pas veren ve gol atmasını sağlayan Türkiye’nin başarılı futbolcusu Arda Turan için gurur verici sözler söyledi. Messi, İspanya’ya transfer olan Arda Turan için “Birlikte daha çok başarılara imza atacağız” dedi.

Futbol yaşamına ilk olarak Bayrampaşa Spor Klubü’nde başlayan ve ardından da kariyerinde emin adımlarla ilerleyerek Galatasaray’da top koşturmaya devam eden Arda Turan için bugün grurur verici bir tablo yaşandı.

Galatasaray’dan Athletico Madrid’de transfer olan ve ardından da Barcelona’ya geçen Arda Turan, bu durumun ardından herkesi kendine hayran bıraktı. Türkiye’nin gurur kaynağı olan ve geçtiğimiz hafta Barcelona ile ilk maçına çıkan Arda Turan, yaptığı asist ile Lionel Messi’ye pas vermiş ve bu durumla birlikte de Messi, topu kale ile buluşturmuştu.

Tüm Türkiye’yi ayağa kaldıran ve efsaneler arasında adını yazdıran Lionel Messi, bugün İsviçre’de ödül aldı. İsviçre’de yılın futbolcusu ödülünü alarak 5. kez kupasını evine götüren Lionel Messi, Arda Turan için de unutulmaz sözler söyledi. Arda Turan’ın çok iyi bir futbolcu olduğunu kaydeden Messi, onunla oynamaktan çok mutlu olduğunu açıkladı.

Arda Turan ile birlikte daha çok büyük başarılara imza atacağını açıklayan Lionel Messi, bu açıklaması ile hem Türk milletini hem de Arda Turan’ı oldukça duygulandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.