Dolar 32,3411
Euro 35,0201
Altın 2.321,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

MEHMETÇİK VE MESLEKTAŞLARIYLA KUCAKLAŞTI

 Sinop Gazeteciler Cemiyeti’nin de üyesi olduğu, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF)’ye üye meslek kuruluşları temsilcileri, Hatay’ın Hassa sınırına giderek güvenlik güçlerine ve meslektaşlarına moral desteği verdi.

MEHMETÇİK VE MESLEKTAŞLARIYLA KUCAKLAŞTI
Aslan Özdemir
28 Şubat 2018 13:39

 Sinop Gazeteciler Cemiyeti’nin de üyesi olduğu, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF)’ye üye meslek kuruluşları temsilcileri, Hatay’ın Hassa sınırına giderek güvenlik güçlerine ve meslektaşlarına moral desteği verdi.

Hayrettin Kaya

Sinop Gazeteciler Cemiyeti’nin de üyesi olduğu, Türkiye Gazeteciler Federasyonu( TGF) tarafından, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde düzenlenen 56. Başkanlar Konseyi Toplantısı programında anlamlı bir de ziyaret gerçekleştirildi.

 

Sinop Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hikmet Kurada ve Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Turan’ın da katıldığı TGF Heyeti, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Zeytindalı Operasyonu’nda Afrin’e en yakın bölge olan Hatay’ın Hassa sınırına giderek, bölgede görev yapan güvenlik güçlerine ve gazeteci meslektaşlarına moral ziyaretinde bulundular ve dayanışma içerisinde oldukları mesajını verdiler.

 

Türkiye’nin her açıdan çok yönlü bir mücadele içerisinde olduğunu belirten Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca, söz konusu ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Türk basınının bütün gücüyle devletimizin yanında olduğuna vurgu yaparak özetle şunları söyledi:

“Gazeteciler Cemiyeti başkanlarımız, meslek örgütü temsilcilerimiz ve çok sayıda gazeteci meslektaşımızla birlikte, Hatay’ın Hassa ilçesinin sınır bölgesinde görev yapan basın emekçilerini ziyaret edip görevlerinde kolaylıklar diledik.    Zeytindalı Operasyonuterörle mücadele açısından çok önemli bir adım. Güvenlik güçlerimize ve bölgede görev yapan  gazeteci meslektaşlarımıza, ki biz onlara ‘muharip gazeteci’ diyoruz; başarılar diledik. Bölgedeki gazeteci arkadaşlarımızın her biri bizim için  gerçekten birer muharip. Onlar, güvenlik güçlerimizle omuz omuza, yan yana terörle mücadele için, sınır ve ülke güvenliğimiz için görev yapmaktadırlar. Biliyoruz ki, ülkemiz her açıdan çok yönlü saldırı altındadır. Türk basını ve Anadolu basını da zaten bunun farkındadır. Dolayısıyla Afrin’e doğru başlayan Zeytin Dalı operasyonunun haklı ve meşru zemini vardır. Emperyalist güçlerin ülkemize yönelik oyunları bitmek bilmiyor ve bölgede taşeron olarak kullanılan YPG, PYD, PKK, DAEŞ gibi bölücü hain terör örgütleri ile Türkiye’yi zor durumda bırakmaya yönelik çaba içerisindeler. Dolayısıyla bizler güvenlik güçlerimizin vermiş olduğu mücadelenin tüm gücümüzle arkasındayız. Bölgeyi izleyen dış basının, manipülatif, yanıltıcı ve yalan haberlerinin uluslararasında ve dünya basınındaki çarpıtmalarına karşı, doğruyu ve yaşanan gercekleri bıkmadan usanmadan dillendirmeye devam edeceğiz. Türk basını olarak, Güvenlik Güçlerimizin, Mehmetçiğimizin ve bölgede görev yapan muharip meslektaşlarımızın her zaman yanındayız” dedi.

Sınır ziyaretlerinin ardından Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel ‘i de ziyaret ederek istişarelerde bulunan TGF Heyeti, sıcak bölge ile ilgili ayrıntılı biçimde bilgiler de aldı.Haber: Hikmet Kurada / Hatay – Hassa

MEHMETÇİK VE MESLEKTAŞLARIYLA KUCAKLAŞTI MEHMETÇİK VE MESLEKTAŞLARIYLA KUCAKLAŞTI

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.