Dolar 32,3655
Euro 34,9626
Altın 2.325,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

Mehmet Ersoy'dan Ek Ödenek Müjdesi

Sinop'un Durağan İlçe Hükümet Konağı binasını 2013 yılı ek yatırım programına alındığı ve ödeneğinin aktarıldığı belirtildi.

Mehmet Ersoy'dan Ek Ödenek Müjdesi
Aslan Özdemir
28 Haziran 2013 10:06

Sinop'un Durağan İlçe Hükümet Konağı binasını 2013 yılı ek yatırım programına alındığı ve ödeneğinin aktarıldığı belirtildi. Ayrıca 3 ilçede yapılacak olan çim saha için ödeneklerin çıkarıldığı bilgisi alındı.

Hayrettin Kaya

AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Sinop ve ilçelerine yapılacak olan yatırımlar için çalışmalara tüm hızıyla devam edildiğini ve Türkiye’de yapılacak olan yatırımlardan Sinop ve Sinoplularında pay lamları için çalıştıklarını söyledi.

Ülke gündeminin yanında bölgeye getirilecek olan yatırımlar noktasında takipçi olduklarını ifade eden Ersoy, “İlimize çeşitli yatırımlar kazandırmak için çalışıyoruz. Bu bağlamda, Türkeli ve Durağan ilçelerinde yapılacak olan sentetik çim saha ödenekleri aktarıldı. Erfelek ilçesindeki sentetik çim saha ödeneği ise programa alındı. Durağan ilçesindeki Hükümet Konağı’nı yapımı 2013 yılı ek ödenek programına alındı ve ödeneği aktarıldı. İlçelerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.