Dolar 32,5577
Euro 34,8433
Altın 2.430,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Mehmet Ersoy Sosyal Paylaşım Sitesinden Seslendi

Mehmet Ersoy sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamayla vatandaşlara seslendi.

Mehmet Ersoy Sosyal Paylaşım Sitesinden Seslendi
18 Şubat 2014 21:10

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamayla vatandaşlara seslendi.

Yurt dışında olduğu süre zarfında birçok yorumların yapıldığını vurgulayan Ersoy mesajında şu sözlere yer verdi;

Sevgili Dostlarım,

Iki gün yurt dışına çıkmak zorunda kaldım. Bu arada epeyce ses gelmiş, yorumlar yapılmış aşağıdan yukarıdan. Biliyorum ki kimin ne hesabı olursa olsun, Rabbimin de bir hesabı vardır dostlarım. İftiralardan da, karalamalardan da, oyun içinde oyunlardan da sığınacak onun kapısından daha güçlü bir kapı var mı ki? Ben de O'na ve dualarınıza sığınıyorum. Cenab-ı Allah bana ne nasip ederse etsin, insanlara faydalı, hayırlı ameller işlemeyi, dümdüz yaşayabilmeyi nasip etsin.

Gerisi teferruat be dostlarım. Hele de ucunda ölüm ve inandığınız bir ahiret hayatı varsa, o büyük gün yüzleştiğinizde kızaracak yüz sahibi olmaya değer mi?Siyaset söz konusu olunca herşeyin caiz ve mübah kabul edildiği bir dünyada benim ahlakım ve duruşum bu olmaya devam edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.