Dolar 32,3865
Euro 35,0621
Altın 2.326,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Mehmet Ersoy, Paralel Yapı Kapsamında İfade Verdi İddiası

AK parti Sinop eski milletvekili ve eski İçişleri Komisyonu Başkanı Mehmet Ersoy’un, paralel yapı kapsamında ifade verdiği iddia edildi.

Mehmet Ersoy, Paralel Yapı Kapsamında İfade Verdi İddiası
Aslan Özdemir
30 Ocak 2016 16:08

AK parti Sinop eski milletvekili ve eski İçişleri Komisyonu Başkanı Mehmet Ersoy’un, paralel yapı kapsamında ifade verdiği iddia edildi.

Hayrettin Kaya

Küçükçekmece Adliyesi’ne götürülen ve burada savcı tarafından “Paralel Yapılanma” kapsamında ifadesi alındığı belirtilen konuyla ilgili açıklama yapan eski vekil Mehmet Ersoy ise Savcılığa gidip ifade verdiğini doğruladı. Fakat bunun paralel yapılanma ilgili olmadığını bir dava ile ilgili TANIK olarak ifadesine başvurulduğunu belirtti.

Savcılığa paralel yapılanma kapsamında çağrıldığı ile ilgili algı operasyonu yapanların art niyetli kişiler olduğunu belirten Mehmet Ersoy ” Bu ülkede paralel yapılanma ile ilgili ifadesine başvurulacak olan en son kişilerden biriyim. Kaldı ki öyle bir ifadeye gerek duyulsa da Mehmet Ersoy SANIK değil TANIK olarak ifadesine başvurulur ” diyerek,Bugün cuma namazı öncesi İstanbul küçük çekmece adliyesinde Tanık olarak başka bir konuyla ilgili ifadesinin alındığı belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.