Dolar 32,3271
Euro 35,0710
Altın 2.294,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Maviş’ten İstanbul Çıkarması

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş, İstanbul’da MÜSİAD ile Gerze Dernekler Platformuna ve SİNDEF tarafından düzenlenen iftar programlarına katıldı.

Maviş’ten İstanbul Çıkarması
Aslan Özdemir
6 Haziran 2017 11:55
umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı MÜSİAD Genel Kurulu için İstanbul’da bulunan Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Genel Kurulun ardından düzenlenen İftar yemeğinde MÜSİAD’ın yeni başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
MÜSİAD Genel Başkanlığına seçilen Abdurrahman Kaan ve ekibini tebrik eden Maviş, görevi devreden Nail Olpak’a da teşekkür etti.
Maviş’in bir sonraki gün durağı Esenler Dörtyol meydanı oldu. Ak Parti  Milletvekili Şirin Ünal ile birlikte Gerze Dernekler Platformu, SİNDEF ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu organizasyonunda Sinoplularla iftar yemeğinde bir araya gelen Maviş,  İftar sonrası Esenler Dörtyol meydanında Sinoplular tarafından açılan tanıtım standını ziyaret ederek vatandaşlarla bir süre sohbet ettik.
Hayrettin Kaya
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.