Dolar 32,6237
Euro 34,7525
Altın 2.502,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 20°C

MAVİŞ’TEN HAFTASONUNDA AYANCIK VE DURAĞAN MESAİSİ

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, hafta sonu mesaisinde Ayancık ve Durağan ilçelerinde vatandaşlarla buluştu, devam eden yatırımları yerinde inceledi, kurum ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.

MAVİŞ’TEN HAFTASONUNDA AYANCIK VE DURAĞAN MESAİSİ
17 Nisan 2018 11:52

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, hafta sonu mesaisinde Ayancık ve Durağan ilçelerinde vatandaşlarla buluştu, devam eden yatırımları yerinde inceledi, kurum ve STK temsilcileriyle bir araya geldi. Maviş, programı kapsamında ilk ziyareti Cumartesi günü Ayancık ilçesine gerçekleştirdi.

AYANCIK EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR

Maviş, Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, AK Parti Ayancık ilçe Başkanı Yılmaz Özünlü, İl Genel Meclis Üyeleri ve İl/İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle Ayancık’ta faaliyet yürüten Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti. Maviş ziyaretinde, göreve yeni başlayan Şoförler Odası Başkanı Erol Yüksel’e, yeniden seçilen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erhan Apul ve yönetimine, Muhtarlar Derneği Başkanı Çetin Kaya ve dernek üyesi muhtarlara hayırlı olsun dileklerini ileterek, çalışmalarında başarılar diledi. Maviş ardından ilçede bulunan esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Maviş Ayancık programında ayrıca, Kamu Kurum Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları, muhtarlar ve esnaflarla bir araya gelerek ilçede yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Ayancık’ta, Ayancık Belediyesine kazandırılan itfaiye aracı, yol süpürme aracı, çöp taksi, kepçe, 2 adet panelvan kamyonet, kar küreme ve cenaze nakil araçlarının kurdela kesim törenlerine katıldı. Maviş’in Ayancık programına MHP Ayancık İlçe Başkanı Hikmet Çınar ve yönetimi ile MHP Türkeli İlçe Başkanı Murat Yıldırım da eşlik etti.

DURAĞAN YENİ YATIRIMLARLA İVME KAZANACAK

Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş’in Pazar günkü durağı Durağan oldu. Burada Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, Ak Parti Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Ak Parti Durağan İlçe Başkanı Ahmet Usta ile birlikte Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, ilçe esnafları ve muhtarlarla değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştiren Maviş, ilçede devam eden yatırımlar ve hayat geçecek yeni projeler hakkında bilgiler verdi. Maviş burada yaptığı konuşmada, Durağan ilçesinin hayata geçen yeni yatırımlar ile büyük bir ivme kazanacağını belirtti. Maviş Durağan programında, Muhtarlar Derneğini’de ziyaret ederek, Dernek başkanı ve yönetimi ile bir araya geldi. Maviş daha sonra, yeniden seçilen Durağan Esnaf Odası, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifini ziyaret ederek, çalışmaları hakkında istişarede bulundu. Maviş, İlçede taziye ziyaretleri de gerçekleştirdi. Toplantıda Milliyetçi Hareket Partisi Durağan İlçe Başkanı Osman Yıldırım ve MHP Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.