Dolar 32,3398
Euro 35,1213
Altın 2.234,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 11°C
Az Bulutlu
Sinop
11°C
Az Bulutlu
Çar 9°C
Per 11°C
Cum 10°C
Cts 12°C

MAVİŞ VE ERGÜN’ÜN İLÇE ZİYARETLERİ MİTİNGE DÖNÜŞTÜ 

Ak Parti Sinop Milletvekili Adayları Dr. Nazım Maviş ve Ayhan Ergün, 24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

MAVİŞ VE ERGÜN’ÜN İLÇE ZİYARETLERİ MİTİNGE DÖNÜŞTÜ 
Hayrettin Kaya
24 Mayıs 2018 10:46

Ak Parti Sinop Milletvekili Adayları Dr. Nazım Maviş ve Ayhan Ergün, 24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Aslan Özdemir

Adaylı sürecinin belirlenmesinin ardından 2-0 parolasıyla sahaya inen Maviş ve Ergün, ziyaret ettikleri Dikmen, Gerze, Erfelek, Türkeli ve Ayancık ilçelerinde coşkuyla karışılandılar.

İlçe ziyaretlerinde genç yaşlı yüzlerce vatandaş, Maviş ve Ergün’e destek olmak için parti binalarının önünde akın etti.

Miting havasında gerçekleşen seçim ziyaretlerinde konuşan Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 1. Sıra Sinop Milletvekili Adayı Dr. Nazım Maviş, 24 Haziran seçimlerinde büyük bir zafer elde edileceğini belirterek, “Bizim amacımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Yüksek oy oranı ile başkan seçerken AK Parti olarak Türkiye Büyük Millet Meclisinde de güçlü bir temsil oranına ulaşmaktır. Sinop olarak hedefimiz 2-0” dedi.

Milletvekili adaylarının kamuoyuna açıklanmasının ardından halkla kucaklaşmak adına meydanlara indiklerini belirten Maviş, “24 Haziran seçimlerinin startını Bismillah diyerek vermiş bulunuyoruz. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinin Ülkemize ve Milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Rabbim bugüne kadar bu kutlu davayı ve kadim hareketi hiç mahcup etmedi. Çünkü AK Parti siyasetinin merkezinde hep Aziz Milletimiz oldu. Bundan sonrada aziz milletimizin desteğiyle en büyük zaferlere ulaşacağımıza olan inancım tamdır. Bu süreçte birlik ve beraberliğimiz her şeyden önemlidir. AK Parti Teşkilatlarının bir ve beraber olduğunda neler yapabileceğini hepimiz çok iyi biliyoruz. İnşallah Ayhan Ergün kardeşim ile birlikte, sizlerin desteği, Rabbimin de yardımıyla 24 Haziran akşamı 2-0 yaparak Sinop’umuzda yeni bir destan yazacağız” dedi.

Ak Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Ayhan Ergün ise, Türkiye’nin tarihi bir seçime gittiğini belirterek, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı en güçlü şekilde destek olmak için 24 Haziran tarihine kadar gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Parlamentoda Sinop’u en güçlü şekilde temsil etmek için vatandaşlarımızın teveccühüne ve desteğine talibiz. Hedefimiz 2-0. Bu hedefe ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin Sinop ilimiz, ülkemiz ve aziz milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.