Dolar 32,3168
Euro 35,0597
Altın 2.307,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

MAVİŞ VE ERGÜN’ÜN 24 HAZİRAN MESAİSİ DEVAM EDİYOR

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ile Sinop Milletvekili Adayı Ayhan Ergün, seçim çalışmalarını Sinop merkez ve Boyabat ilçelerinde sürdürdüler.

MAVİŞ VE ERGÜN’ÜN 24 HAZİRAN MESAİSİ DEVAM EDİYOR
Aslan Özdemir
4 Haziran 2018 10:57

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ile Sinop Milletvekili Adayı Ayhan Ergün, seçim çalışmalarını Sinop merkez ve Boyabat ilçelerinde sürdürdüler.

Hayrettin Kaya

Seçim startının verilmesinin ardından sahaya inen ve 24 Haziran seçimlerine 2-0 hedefiyle yürüyen Maviş ve Ergün, İlçe, belde köy demeden seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyorlar.

Seçmenle birebir temas kurarak, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatan Maviş ve Ergün, Organize Sanayi bölgesi çalışanları ile sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ettiler.

Seçim çalışmaları kapsamında Sinop’ta Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikaları gezerek, çalışanlarla sohbet eden Maviş, işçilerin talep ve beklentilerini dinleyerek, 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde konuşan Maviş, “Geleceğin inşasında, her vatandaşımızın fikri ve desteği bizim için değerlidir. Bizler Yeni Türkiye ve güçlü Sinop’u, ülkemize değer katan tüm aktörlerle, bu memlekete sevdalı tüm vatandaşlarımızla birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Maviş’e ziyaretlerinde Ak Parti Sinop Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik ve il, ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.

Sinop Milletvekili Adayı Ayhan Ergün de, Seçim mesaisine Ayancık Kumluk Pazarındaki esnaf ziyaretiyle başladı.

Burada hemşerileriyle uzun bir süre sohbet eden Ergün, 2-0 için destek sözü aldı.

Ergün’ün sonraki durağı ise Sinop Sanayi sitesi oldu.

İl Başkanı Ali Çöpcü, İl, İlçe Gençlik Kolları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sanayi esnafını tek tek ziyaret eden Ergün, 24 Haziran’da güçlü meclis, güçlü Sinop hedeflerine ulaşmak için destek ve dua istedi.

Ergün, 2-0 hedefine ulaşacaklarının altını çizerek, “Seçim çalışmalarımız, Sinop Sanayi Sitesi Esnafımıza gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle devam ediyor. Güçlü Meclis Güçlü Türkiye Güçlü Sinop için esnafımızın desteklerini bekliyoruz. Sizden alacağımız yetkiyle Sinop’u çok daha iyi bir noktaya taşıyacağız inşallah.” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ VEFANIN ADRESİ VE ADIDIR

Dr. Nazım Maviş ve Ayhan Ergün daha sonra, Ak Parti Boyabat İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Ak Parti’de kuruluşundan itibaren görev almış, emek vermiş isimlerin buluştuğu vefa iftarına katıldılar.

Ak Partide görev yapmış ilçe başkanı, meclis ve yönetim kurulu üyelerinin yoğun katılım sağladığı Vefa İftarı, duygu dolu ve coşkulu anlara sahne oldu. Maviş ve Ergün, kendilerini ilgiyle karşılayan davetlilerle tek tek selamlaştılar.

İftar programında konuşan Maviş, Ak Partinin vefa ve kardeşliğin yegane adresi olduğunu vurguladı.

Ak Parti’nin mazisinin asırlara dayandığını anlatan Maviş, “Önümüzde bir seçim var. Bu seçim ülkemizin güçlü Türkiye hedeflerine kapı aralayacakları seçimdir. AK Partimizin şimdiye kadar kazandığı seçim zaferlerinin mimarları sizlersiniz. Sizlerin emekleri, gayretleri asla yadsınamaz. Sizler sandıklarda beklediniz, yeri geldiğinde yağmurda, kışta, karda, mahallelerde tarama yaptınız. Onun için hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. 24 Haziran seçimleri de hepinizin bildiği gibi Türkiye’de bir milat olacak. Seçimlerin ardından Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle beraber şahlanış ve yeniden yükseliş idealimiz tüm unsurlarıyla hayata geçirilecektir” şeklinde konuştu.

Milletvekili Adayı Ayhan Ergün de, Ak Partinin bir kardeşlik hareketi olduğunu vurgulayarak, “Bizim teşkilat anlayışımız istikamet esaslıdır, Hikmet esaslıdır, Vefa esaslıdır. Bu esaslar üzerine yolumuza devam edeceğiz. İşte bu akşam da vefa iftarımızda, bu davaya gönül vermiş büyüklerimiz ve kardeşlerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Bu seçimde Ak Parti’mizin en güzel sonucu elde etmesi için hepinizin destek ve duasını bekliyoruz. Ben inanıyorum ki önümüzdeki seçimde Türkiye çok daha istikrarlı, çok daha kendinden emin adımlarla ilerleyecektir” dedi.

Maviş ve Ergün daha sonra Ak Parti Boyabat İlçe seçim koordinasyon merkezinin açılış programına katılarak, partililer ve vatandaşlarla sohbet ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.