Dolar 32,3411
Euro 35,0201
Altın 2.321,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

MAVİŞ VE ERGÜN’DEN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ

Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ve Ak Parti Sinop Milletvekili Adayı Ayhan Ergün, Ramazan Bayramı sebebiyle ziyaret ettikleri ilçe ve köylerde vatandaşlarla bayramlaştılar.

MAVİŞ VE ERGÜN’DEN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ
Aslan Özdemir
18 Haziran 2018 10:37
Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ve Ak Parti Sinop Milletvekili Adayı Ayhan Ergün, Ramazan Bayramı sebebiyle ziyaret ettikleri ilçe ve köylerde vatandaşlarla bayramlaştılar.
Hayrettin Kaya

Seçim çalışmalarına bayramda da hız kesmeden devam eden Maviş ve Ergün, ziyaret ettikleri ilçe ve köylerde vatandaşların bayram sevincine ortak oldular.

Bayramın ilk günü Ak Parti Sinop İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katılan Maviş ve Ergün, burada 24 Haziran seçim çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdüren teşkilat mensuplarıyla bayramlaştılar.

Maviş ve Ergün daha sonra Sinop Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde davetlilerle bir araya geldiler.

Bayramın ikinci günü de program ve ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam eden Maviş ve Ergün, bazı ilçe ve köylerde düzenlenen şenlik ve bayram programlarına katılarak, bayram sevincini hemşerileriyle birlikte yaşadılar.

Bayram ziyaretleri kapsamında Gerze ilçesine bağlı Şeyhli ve Güzelyurt köylerini ziyaret eden Maviş, buralarda düzenlenen geleneksel şenlikler ve piknik organizasyonuna katılarak, köy halkıyla bayramlaştı. Maviş 24 Haziran seçimlerinde Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.

“DURMADAN, YORULMADAN SAHADAYIZ”

Güzelyurt köyünde sosyal medya aracılığı ile bir video yayınlayan Maviş, takipçilerinin bayramını kutladı.

Mavi videoda; “Tüm Sinoplu hemşerilerimin bayramını tebrik ediyorum. Ak Parti Sinop Teşkilatı olarak, ilçe teşkilatlarımız ile, mahalle teşkilatlarımız ile durmadan yorulmadan sahadayız. 2-0 Hedefine karalı bir şekilde yürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Maviş’e Gerze programında İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma ve İl/İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti

Maviş bayram ziyaretlerini Boyabat ve Durağan ilçelerinde sürdürdü. Burada düğün programlarına katılan Maviş, genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.

Maviş ayrıca Durağan Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları da ziyaret ederek, bayramlarını tebrik etti.

“DERDİMİZ HİZMET”

Ak Parti Sinop Milletvekili Adayı Ayhan Ergün ise bayram ziyaretlerini; Sinop Taypaklı, Sazlı ve Akbaş köyleri ile Gerze Hıdırlı Köyünde sürdürdü.

Burada bayram sebebiyle düzenlenen şenliklere katılan Ergün, vatandaşların bayramlarını tebrik ederek, 2-0 için destek istedi.

Ziyaretlerinin ardından sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak Sinopluların bayramını kutlayan Ayhan Ergün, de “Bayram ziyaretlerimizi verimli bir şekilde gerçekleştirdik. Hemşerilerimize derdimizi anlattık. Derdimiz Hizmet. Ziyaret ettiğiniz köylerimizde gördük ki vatandaşlarımızın desteği ve duası bizlerle. Sinop 2-0’a inanmış vaziyette” dedi.

Ergün’e ziyaretlerinde İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik, İl/İlçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.