Dolar 32,3712
Euro 34,9854
Altın 2.326,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C

MAVİŞ VE ERGÜN DURMAK BİLMİYOR 

Seçim çalışmalarını aktif bir şekilde sürdüren Ak Parti Sinop Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Dr. Nazım Maviş ile Sinop Milletvekili Adayı Ayhan Ergün, iftarlarlarını Durağanlılarla birlikte açtı. Maviş ve Ergün sahurda ise Boyabatlı vatandaşların misafiri oldu.

MAVİŞ VE ERGÜN DURMAK BİLMİYOR 
Aslan Özdemir
29 Mayıs 2018 12:43

Seçim çalışmalarını aktif bir şekilde sürdüren Ak Parti Sinop Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Dr. Nazım Maviş ile Sinop Milletvekili Adayı Ayhan Ergün, iftarlarlarını Durağanlılarla birlikte açtı. Maviş ve Ergün sahurda ise Boyabatlı vatandaşların misafiri oldu.

Hayrettin Kaya

Düzenlenen iftar ve sahur programlarına, Nazım Maviş ve Ayhan Ergün’ün yanı sıra; Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçarslan, Ak Parti Boyabat İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, Durağan İlçe Başkanı Ahmet Usta, Ak Parti Sinop Kadın Kolları Başkanı Nurdan Altınkök ve il, ilçe yönetim kurulu üyeleri, STK Temsilcileri, oda başkanları, Durağanlı vatandaşlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Sinop’ta seçim çalışmalarına kesintisiz devam eden Maviş ve Ergün, düzenlenen programlarda vatandaşların masalarını tek tek ziyaret ederek, Ramazan ayını tebrik ettiler.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda, Milletvekili adayları Maviş ve Ergün, 24 haziran seçimlerinde Sinop’ta 2-0 hedefine ulaşmak için destek istediler.

HEMŞERİLERİMİZE GÜVENİMİZ TAM 
İftar programında konuşan Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, kendilerine gönül sofrasını açan hemşerilerine teşekkür etti.

Ramazan ayının bereketiyle seçim çalışmalarına duraksamadan devam ettiklerini ifade eden Maviş, iftar ve sahur aracılığıyla hemşerileriyle buluşmanın mutluluğunu yaşadığını kaydederek; “Boyabat ve Durağan ilçelerimiz bizim gönlümüzde müstesna bir yere sahip. 16 Nisan seçimlerinde Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği veren bu iki ilçemiz, Kirli odakların ve dış tehditlerin oyunlarını bozarak tarihi bir destana imza attılar. Bu sebeple hem Durağan’ın hem de Boyabat’ın bu desteği ve gayreti asla hafife alınamaz. Bu seçim de de Durağan’a ve Boyabat’a güveniyoruz. Her zamanki gibi tarihi bir rekora imza atacağımıza inanıyoruz. İnşallah 24 Hazirandan sonra daha güçlü bir Türkiye bizleri bekliyor. Hem Sinop’umuz hem de ülkemiz için güçlü yarınlara ulaşmamıza çok az kaldı. İnşallah bizler hedeflediğimiz gibi 2-0’lık bir sonuçla Sinop’ta istikrarı meclise taşıyacağız. Allah milletimizin ve liderimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

2-0’A YÜREKTEN İNANIYORUZ 
Ardından konuşan Ak Parti Sinop Milletvekili Adayı Ayhan Ergün’de, Hummalı bir seçim çalışması yürüttüklerini belirterek, “24 Haziran’a giderken bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetleri daha da yukarıya çıkarabilmek için gece gündüz çalışıyoruz. 24 Haziran inşallah Türkiye’de yeni bir dönem başlangıcı olacak. 24 Haziran akşamında yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı, sizlerin de desteğiyle Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olacak. Elbette mecliste de Sinop’u daha güçlü temsil etmek için hedefimiz 2-0. Bu sonuç bizim için hayal değil. Buna tüm teşkilatımız ve bizler yürekten inanıyoruz. Bu süreçte hem desteğinizi hem de duanızı bekliyorum” şeklinde konuştu

Maviş ve Ergün iftar programı için gittikleri  Durağan’da MHP İlçe Seçim İrtibat Bürosunu da ziyaret ederek, MHP ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldiler.
Maviş ve Ergün Boyabatta çay bahçelerini gezerek vatandaşlarla sohbet etti.
Sahuruda Boyabatta geçiren Maviş sahurda mahalle muhtarları, Stk ve sendika temsilcileriyle buluştu.

YORUMLAR

  1. Hüsamettin Cindoruk dedi ki:

    🙂 2-0
    yazıyla : ikisıfır

    Dur bidaha —> 🙂