Dolar 32,3427
Euro 35,0956
Altın 2.307,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

MAVİŞ; “SİNOP HAVALİMANI YENİ TERMİNAL BİNASINDA SONA GELİNDİ”

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Sinop Havalimanı Yeni Terminal Binasında sona gelindiğini söyledi.

MAVİŞ; “SİNOP HAVALİMANI YENİ TERMİNAL BİNASINDA SONA GELİNDİ”
Aslan Özdemir
20 Eylül 2017 10:37
Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Sinop Havalimanı Yeni Terminal Binasında sona gelindiğini söyledi.
Sinop Havalimanına yapılan ve toplam 60 Milyon TL’ye mal olan yeni terminal binası gün sayıyor. 2,5 Milyon kişiye hizmet verebilecek kapasitede inşa edilen Yeni terminal binası, 18 Eylül 2017 tarihinden itibaren yolcu giriş ve çıkışları için kullanılmaya başlandı.
Sinop Havalimanı Yeni Terminal Binasının kısa bir süre içinde tamamlanacağını belirten Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, “Turizm alanında marka olan kentimize yakışır bir terminal binası hayata geçiyor. Sinop’umuz için hayırlı olsun” dedi.
2,5 MİLYON YOLCUYA HİZMET VEREBİLECEK
Maviş açıklamasında, yeni terminal binasının 2,5 Milyon kişiye hizmet verebilecek kapasitede olduğunu belirterek, “Sinop’umuz gelişen ve büyüyen bir şehir. Bu anlamda Sinop’umuza hem kara hem de hava ulaşımı anlamında yatırımlar devam ediyor. Bu bağlamda geçtiğimiz yıllarda çalışmalarına başlanan yeni terminal binamızda artık sona gelindi. Yeni terminal binamız, ferahlığı ile modernliği ile ve güzelliği ile Sinop’umuza yakışır bir şekilde inşa edildi. Bir önceki havalimanı terminali 650 metre kare iken, bugün 12 bin 500 metrekare kapalı olan bir havalimanı terminalini Sinop’umuz ile buluşturuyoruz. Sinop’umuz için hayırlı olsun” dedi.
18 EYLÜL’DE HİZMET VERMEYE BAŞLADI
Açıklamasında ayrıca, yeni terminal binasının yolcu hizmetleriyle ilgili alanlarının uçuş operasyona hazır olduğunu belirten Maviş, Yeni Terminal binasının 18 Eylül 2017 tarihinden itibaren yolcu giriş ve çıkışları için hizmete verildiğini söyledi.
MAVİŞ; “SİNOP HAVALİMANI YENİ TERMİNAL BİNASINDA SONA GELİNDİ” MAVİŞ; “SİNOP HAVALİMANI YENİ TERMİNAL BİNASINDA SONA GELİNDİ” MAVİŞ; “SİNOP HAVALİMANI YENİ TERMİNAL BİNASINDA SONA GELİNDİ” MAVİŞ; “SİNOP HAVALİMANI YENİ TERMİNAL BİNASINDA SONA GELİNDİ” MAVİŞ; “SİNOP HAVALİMANI YENİ TERMİNAL BİNASINDA SONA GELİNDİ” MAVİŞ; “SİNOP HAVALİMANI YENİ TERMİNAL BİNASINDA SONA GELİNDİ” MAVİŞ; “SİNOP HAVALİMANI YENİ TERMİNAL BİNASINDA SONA GELİNDİ” MAVİŞ; “SİNOP HAVALİMANI YENİ TERMİNAL BİNASINDA SONA GELİNDİ”
Hayrettin Kaya
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.