Dolar 32,3398
Euro 35,1213
Altın 2.234,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 11°C
Az Bulutlu
Sinop
11°C
Az Bulutlu
Çar 9°C
Per 11°C
Cum 10°C
Cts 12°C

MAVİŞ, DOKUZOĞLU STADI YAPIM İHALESİ 20 HAZİRAN’DA

MAVİŞ, DOKUZOĞLU STADI YAPIM İHALESİ 20 HAZİRAN’DA
Hayrettin Kaya
25 Mayıs 2018 15:18

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, 50 yıldan beri Sinop’a hizmet veren stadın ömrünü tamamlaması sebebiyle yapılması için uzun süredir ilgili kurumlar nezdinde emek verilen ve geçtiğimiz aylarda projesi onaylanan Dokuzoğlu stadının yapım ihalesinin 20 Haziran’da yapılacağını, Temmuz ayında eski stadın yıkım işlemlerinin tamamlanmasının ardından ihaleyi alan firmaya stad inşaatının başlaması için yer tesliminin yapılacağını müjdeledi.

Aslan Özdemir

DOKUZOĞLU STADI ON NUMARA OLACAK.

Maviş, Sinopluların yaşam boyu spor yapmalarına imkan verecek özelliklere sahip olan stadın teknik özellikleri hakkında bilgi verdi. Maviş, yaklaşık 10.000 seyirci kapasiteli planlanan stad müştemilatı içinde iki adet bireysel antreman salonu, 2 adet fitnes salonu, antrenör ve doktor odaları, engelli girişi, ve engelli asansörü birçok vip odası ve VİP Salonunun yanı sıra, atma ve atlama gibi tüm sektörlerin yer alacağı atletizmin pistinin de bulunacağını ifade etti

SİNOP KENDİNE YAKIŞAN BİR STADA KAVUŞACAK

Maviş, Mevcut stadın yaklaşık 50 yıldır hizmet verdiğini ve yapıldığı zamanın teknik şartlarına sahip olması dolayısıyla bugünün ihtiyaçlarına cevap veremediğini, yeni stadın gelecek 50 yılın ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte inşa edileceğini söyledi.

MODERN AYDINLATMA SİSTEMİ OLACAK

MAVİŞ, Dokuzoğlu stadının profesyonel aydınlatma sisteminin gece antreman ve futbol karşılaşmalarına imkan sağlanacağından sporseverlerin stattan daha uzun süre istifade edebileceklerini ifade etti.

STAD ALTTAN ISITMALI OLACAK

MAVİŞ, yağışlı iklim şartlarından çok çabuk olumsuz etkilenen doğal çim özellikli stadlarda antreman ve futbol karşılaşmalarında yaşanan birçok problemin yeni hibrit çim sahada yaşanmayacağından, sporcularımız daha iyi şartlarda karşılaşmalarına devam edebilecekler. Dedi.

SİNOP İÇİN DEĞER

Maviş, bu büyük projenin Sinop’umuza kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve Gençlik ve Spor Bakanımıza ve tüm ilgililere teşekkür ediyorum. Dedi.

MAVİŞ, DOKUZOĞLU STADI YAPIM İHALESİ 20 HAZİRAN’DA MAVİŞ, DOKUZOĞLU STADI YAPIM İHALESİ 20 HAZİRAN’DA MAVİŞ, DOKUZOĞLU STADI YAPIM İHALESİ 20 HAZİRAN’DA MAVİŞ, DOKUZOĞLU STADI YAPIM İHALESİ 20 HAZİRAN’DA MAVİŞ, DOKUZOĞLU STADI YAPIM İHALESİ 20 HAZİRAN’DA MAVİŞ, DOKUZOĞLU STADI YAPIM İHALESİ 20 HAZİRAN’DA MAVİŞ, DOKUZOĞLU STADI YAPIM İHALESİ 20 HAZİRAN’DA MAVİŞ, DOKUZOĞLU STADI YAPIM İHALESİ 20 HAZİRAN’DA MAVİŞ, DOKUZOĞLU STADI YAPIM İHALESİ 20 HAZİRAN’DA MAVİŞ, DOKUZOĞLU STADI YAPIM İHALESİ 20 HAZİRAN’DA MAVİŞ, DOKUZOĞLU STADI YAPIM İHALESİ 20 HAZİRAN’DA MAVİŞ, DOKUZOĞLU STADI YAPIM İHALESİ 20 HAZİRAN’DA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.