Dolar 32,3854
Euro 35,0481
Altın 2.326,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Maviş Destek İstedi

Nazım Maviş’ten Sinoplu hemşerilerine çağrı…

Maviş Destek İstedi
Aslan Özdemir
8 Ağustos 2014 18:19

AK Parti MKYK Y. Üyesi ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine saatler kala yaptığı açıklamayla Sinoplu hemşerilerinden Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi. Açıklamasında “Daha önce hangi partiye oy vermiş olursak olalım 10 Ağustos’ta Yeni ve Güçlü Türkiye için Recep Tayyip Erdoğan’a destek olalım.” diyen Nazım Maviş, seçimin Türkiye için dönüm noktası olacağını ifade etti.

Hayrettin Kaya

 

Nazım Maviş’in Sinoplu hemşerilerine çağrısı şöyle: 

 

“Değerli Hemşerilerim. 10 ağustos seçimlerinde Cumhurbaşkanı ilk defa doğrudan halkın oylarıyla seçilecek. Bu durum, Türk siyasi hayatının en önemli dönüm noktalarından birini teşkil etmektedir. Milletin karşısında, devletin temsilcisi gibi konumlanan ve Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’e kadar adeta bir vesayet düzeneği olarak işlev gören Cumhurbaşkanlığı dönemi artık tarihe karışacaktır.

Sevgili Hemşerilerim. Türkiye son 12 yılda hayal bile edilemeyecek büyük bir atılım yaşamıştır. Her alanda büyük hedefleri olan yeni bir Türkiye kurulmaktadır. Köprüler, otoyollar, havaalanları, hızlı trenler,  savunma sanayi, eğitim, sağlık ve birçok alanda atılan adımlar gurur vericidir. 

Bütün bu hamleler 12 yılda büyük bir aşk ve heyecanla gece gündüz demeden çalışan Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ile gerçekleşti. Başbakanımız milletimizden aldığı güç ve motivasyonla adeta Türkiye’yi yine milletimizle birlikte yeniden inşa etti. 

Sevgili Hemşerilerim. 10 Ağustos’ta Recep Tayyip Erdoğan’a destek vererek Cumhurbaşkanı seçersek Türkiye’nin büyüme ve gelişme hamlesi daha da güç kazanarak devam edecektir. Recep Tayyip Erdoğan’a verilen oy eski Türkiye’nin karşısında yeni Türkiye’ye, statükonun karşısında değişime ve milletin kendisine verilmiş olacaktır. 

Sizlerden hangi siyasi görüşe sahip olursanız olun bir kardeşiniz ve hemşeriniz olarak Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermenizi, Türkiye’nin gücüne güç katmanızı istiyorum. Daha önce hangi partiye oy vermiş olursak olalım 10 Ağustos’ta Yeni ve Güçlü Türkiye için Recep Tayyip Erdoğan’a destek olalım.

Bu vesileyle seçimlerin başta Sinopumuz olmak üzere ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni eder esenlikler dilerim.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.