Dolar 32,3427
Euro 35,0956
Altın 2.307,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Maviş; “Bakanımızdan Sinop’a 6 büyük yatırım Müjdesi”

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın Sinop ziyareti sonrası Sinopa 6 büyük yatırım müjdesi verdiğini söyledi.Bakan Bozdağ’ın Sinop müjdeleri:

Maviş; “Bakanımızdan Sinop’a 6 büyük yatırım Müjdesi”
Aslan Özdemir
24 Mart 2017 12:01
Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın Sinop ziyareti  sonrası Sinopa 6 büyük yatırım müjdesi verdiğini söyledi.Bakan Bozdağ’ın Sinop müjdeleri:
1) Sinop Adalet Sarayı
2) Gerze Yeni Adliye binası
3) Durağan Yeni adliye binası
4) Türkeli yeni Adliye binası
5) Ayancık Yeni Adliye Binası ve Lojmanı
6) Boyabat Yeni Cezaevi
Maviş’in açıklamasına göre yer tahsis işlemleri tamamlanmış olanlar  2017 yılı yatırım programına alınmış olup hemen ihale edilip başlanacak, yer tahsis işlemleri bitmemiş olanlar yerleri hazır olur olmaz yatırım programına eklenerek ihale edilecek.
Maviş açıklamasında “Taleplerimiz ile yakından ilgilenen Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ’a teşekkürlerimi sunarken, yatırım programına alınan adalet saraylarımızın ilimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Sinop’umuz, Genciyle Yaşlısıyla 16 Nisanda ‘Evet’ Demeye Hazır
16 Nisan Referandum halk oylaması öncesi parti teşkilatı ile birlikte hummalı bir çalışma yürüttüklerini belirten Maviş, ”Sayın Bakanımız Bekir Bozdağ’ın ziyaretinde Sinop’umuzun, genciyle yaşlısıyla 16 Nisanda ‘evet’ demeye hazır olduklarını gördük. Sayın Bakanımız Bekir Bozdağ, Sinop’taki atmosferden büyük bir memnuniyet duydu. Kendisini  Sinop’ta, Ayancık’ta ve Boyabat’ta karşılayan coşkulu kalabalığa Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini en ince ayrıntısına kadar büyük bir titizlikle anlattı. İlettiğimiz taleplerle yakından ilgilenerek Sinop, Gerze, Türkeli,Ayancık Durağan adliyelerimizin ve Boyabat yeni cezaevinin yatırım programına alınması, için gereken talimatları verdi. Sayın Bakanımıza Sinoplu hemşerilerim adına teşekkürlerimi sunarken, hayata geçecek yatırımlarımızın ilimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
İlçemize gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Ayancık Belediyesi’ne yapmış olduğu ziyarette, Ayancık Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Belediye Başkanı Ayhan Ergün ve ilçe Kaymakamı Çağlayan Kaya ile birlikte Yeni Adliye Binası ve lojmanı İçin Bakan Bozdağ’a talepde bulunuldu.
Hayrettin Kaya

Bakan Bozdağ projeye olumlu bakarak arsa ve diğer konularda inceleme yapmak üzere Sinop Valisi Hasan İpek ve Ankara’dan gelecek teknik ekibin çalışması hususunda talimatlarını iletti.

Maviş; “Bakanımızdan Sinop’a 6 büyük yatırım Müjdesi”
Maviş; “Bakanımızdan Sinop’a 6 büyük yatırım Müjdesi” Maviş; “Bakanımızdan Sinop’a 6 büyük yatırım Müjdesi” Maviş; “Bakanımızdan Sinop’a 6 büyük yatırım Müjdesi”
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.