Dolar 32,3627
Euro 34,9648
Altın 2.326,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

Maviş ’16 Nisan’a Kadar Durmak Yok!’

Referandum çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş, hafta sonunda Ayancık’ta vatandaşlarla buluştu.

Maviş ’16 Nisan’a Kadar Durmak Yok!’
Aslan Özdemir
13 Mart 2017 13:58

Maviş’ten Yoğun Ayancık Mesaisi / 16 Nisan’a Kadar Durmak Yok!

Hayrettin Kaya

Referandum çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş, hafta sonunda Ayancık’ta vatandaşlarla buluştu.

16 Nisan’da yapılacak referandum seçimleri öncesi çalışmalarına hız veren Maviş, Ayancık’ta vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini anlatarak destek istedi.İki gün boyunca vatandaşlar ve partililerle vakit geçiren Maviş, “16 Nisan’a kadar durmak yok. Güçlü Türkiye için kapı kapı gezeceğiz” dedi.

Ayancık ilçesinde ilk olarak köy ve mahalle  muhtarları  ile bir araya gelen Maviş, ilçede devam eden yatırımlara ilişkin bilgiler vererek 2017 yılı köy yolları planlanması ve köylerin ihtiyaçları ile ilgili çalışmalarını anlattı, ilçeye yapılması planlanan diğer projeleri de yakından takip ettiklerini vurguladı.

Daha sonra Ayancık Kültür Evinde, Ayancık Birlik, Kurtuluş Kooperatif başkanları, Şoförler odası , Küçük Sanayi, Nakliyeciler Kooperatif Başkanları ve üyeleri ile bir araya gelerek Ayancık-Sinop yolu ile ilgili bilgiler verdi.

Ayancık’ta yaşanan heyelanın  Ayancık için bir fırsata dönüşeceğini söyleyen Maviş;”Ayancık-Sinop arası yolumuzu Sayın Başbakanımıza ,Ulaştırma Bakanımıza ve Karayolları Genel Müdürümüze anlattık.Batı Karadeniz  Sahil yolunun   Ayancık-Sinop arası proje çalışması  biter bitmez önce 10 km’lik kısım ,daha sonra kalan kısım ihale edilerek, Ayancık-Sinop arası  yol yapılacak “dedi.

Maviş buradaki programın ardından Ayancık Kaymakamı Çağlayan Kaya’yı makamında ziyaret etti.

İstikrarın Kalıcı Hale Gelmesi İçin Evet

Maviş Cuma günü Ayancık’ta, Ayancık Belediyesi ve HAK-İŞ Konfederasyonu tarafından Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Milli İrade Konferansı’na katıldı.

Vatandaşların yoğun bir ilgi gösterdiği konferansta Maviş’e  Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü ve İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu ile partililer eşlik etti. Maviş, burada yaptığı konuşmada, 1971 ila 1980 yılları arasında Türkiye’de 11 hükümetin kurulduğunu hatırlattı.

Türkiye’de istikrarın kalıcı hale gelmesi için Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin gerekli olduğunu belirten Maviş, “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini hayata getirmemek istememizin nedenlerinden biri bu ülkeyi tekrar istikrarsız hükümetlere mahkûm etmemek. Çift başlılıkla kavgaların ve kaosların ülkesi haline getirmemek ve vesayet odaklarından bu ülkeyi kurtarmaktır. Kafaları karıştırmaya çalışıyorlar. Meclis’in denetim yetkisinin ortadan kalkacağını söylüyorlar. Bu tamamen yalandır. Bunları söyleyenler ya 18 maddeyi okumamış ya da okuduğu halde milletin kafasını bulandırmak için ortaya attığı yalanlardır. Bizler bu ülkede istikrarın kalıcı hale gelmesi için Evet diyeceğiz” dedi.

Geceyi Ayancık’ta geçiren Maviş cumartesi günü STK Temsilcileri ve kurum müdürleri ile kahvaltıda buluşarak ,Ayancık için yapılması gereken çalışmaları istişare etti.Yeni açılan Ayancık Devlet Hastanesi’ni de ziyaret eden Maviş burada hastalar ve hasta yakınları ile yakından ilgilendi.Maviş’in yoğun Ayancık programı esnaf ziyaretleri ve Küçük Sanayi Sitesi Yönetimi ziyareti ile tamamlandı.

Maviş '16 Nisan’a Kadar Durmak Yok!' Maviş '16 Nisan’a Kadar Durmak Yok!' Maviş '16 Nisan’a Kadar Durmak Yok!' Maviş '16 Nisan’a Kadar Durmak Yok!' Maviş '16 Nisan’a Kadar Durmak Yok!' Maviş '16 Nisan’a Kadar Durmak Yok!' Maviş '16 Nisan’a Kadar Durmak Yok!' Maviş '16 Nisan’a Kadar Durmak Yok!' Maviş '16 Nisan’a Kadar Durmak Yok!'

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.