Dolar 32,5097
Euro 34,7796
Altın 2.424,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Mahalle Sakinleri İsyan Etti

Gerze'de 19 Mayıs Mahallesi sakinleri artık isyan etti.

Mahalle Sakinleri İsyan Etti
29 Kasım 2013 13:12

Muhtar ve Başkan Yaşanan Sıkıntılar Konusunda Mahalle Sakinlerini Sabırlı Olmaya Davet Etti

Gerze 19 Mayıs Mahallesi Muhtarı Zeki Özdemir 4 günden bugüne mahallesindeki susuzluk  ve yağan yağmurla birlikte her tarafın çamur deryası olması ile ilgili yaşanan sıkıntıları bildiğini söyleyerek, susuzluk gerçekten çok kötü ama bu altyapının da yapılması gerekiyor diyerek herkesi sabırlı olmaya çağırdı.

Mahalle sakinleri altyapı çalışmalarından dolayı her tarafın çamur deryası içinde olması ve evlerde susuzluk çekilmesi noktasında şikayetlerini dile getirdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan mahalle muhtarı Zeki Özdemir, mahallede yaşanan sıkıntıları belediyeye ilettiğini, su gelmeyen evlere geçici çözüm olarak itfaiye ile su verildiğini belirterek "Kazılar ve çamurla ilgili sıkıntının sebebi tamamen müteahhidindir. Müteahhit firma logar kapaklarını tedarik edemediği için buralar açık kalmıştır ve etraf çamur deryası olmuştur" dedi.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı yaptığı açıklamada "Yıllardır yapılmamış olan altyapıyı yapmak için kolları sıvadık. Kansolojen maddesi içeren asbest boruları daha sağlıklı borularla değiştiriyor ve bu boruları evlere bağlıyoruz. Bundan dolayı bazı mahallelerde su sıkıntısı yaşanmaktadır" diyerek mahalle sakinlerini bu konuda sabırlı olmaya davet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.