Dolar 32,5869
Euro 34,7988
Altın 2.513,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Logmein Hamachi İndirerek Sitelere Güvenli Olarak Girebilirsiniz

Logmein Hamachi tüm Vpn programları arasında en rahat kuruluma sahip olandır

Logmein Hamachi İndirerek Sitelere Güvenli Olarak Girebilirsiniz
22 Ekim 2016 18:58

Sitelere güvenli olarak girmeyi sağlayan ve bilgisayar üzerinde güvenli sanal ağlar yaratan, güvenlik ve gizlilik konusunda hassas kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen VPN uygulaması Logmein Hamachi’dir.

Logmein Hamachi’yi sadece bir Vpn olarak değerlendirmek yanlıştır. Kategorisel olarak bu şekilde sınıflandırılıyor olsa da aslında bundan çok daha fazlasıdır. Çok gelişmiş özelliklerine rağmen hiçbir ayar yapmayı gerektirmeyen pratik kullanımı ile son yıllarda en çok indirilen programlar arasındadır.

Logmein Hamachi ile Yapılabilecekler Nelerdir?

Logmein Hamachi ile sadece bir sanal ağ oluşturmakla kalmaz bu sanal ağın içerisine başkalarını da ekleyebilirsiniz. Yani Lan üzerinde oluşturduğunuz bir VPN’e sadece kendinizi değil başkalarını da bağlayabilirsiniz. Logmein Hamachi’nin ücretsiz sürümü, 5 farklı kullanıcıya kadar aynı sanal ağ üzerinden bağlanılmasına izin vermektedir. Bu sayede o sırada Lan bağlantınız olmasa bile arkadaşlarınız ile yerel ağ üzerinden oyun oynayabilirsiniz. Özellikle Facebook üzerinden oynanan oyunlarda sıklıkla kullanılan bu yöntem, pek çok insan için en büyük artılardan birisidir.

Bir diğer mükemmel özelliği de nerede olursanız olun sabit bilgisayarınıza o an bulunduğunuz konumdan bağlanabilmenizdir. Yani Logmein Hamachi indir ile arkadaşınızın evinden, ofisinizden veya internet kafeden kolaylıkla evinizdeki bilgisayarınıza bağlanabilirsiniz.

Logmein Hamachi’nin Kurulumu Kolay Mıdır?

Logmein Hamachi tüm Vpn programları arasında en rahat kuruluma sahip olandır. Çünkü indiği andan itibaren hiçbir izne veya ayara ihtiyaç duymadan direkt olarak çalışmaya başlar. Yapmanız gereken tek şey programın sol üst kısmında bulunan tuşa basarak bağlantıyı aktif hale getirmektir. Böylelikle bağlantı geçekleşir. Bağlantı sonrası isterseniz kendiniz bir sanal ağ yaratabilir, ya da tanıdığınız birisi tarafından yaratılmış sanal ağa katılabilirsiniz. Bu katılım sayesinde pek çok insan multiplayer oyunları sanki berabermiş gibi oynayabilmekte, yan yanaymış hissini oyunlarda yaşayabilmektedir.

Logmein Hamachi indir

Hamachi programını indirip nasıl kurulum yapılması gerektiği ve kurulumdan sonra  kullanma şeklini tarif eden indirson.com sitesinden rahatlıkla programı download edebilir, Program hakkında sormak istediklerinizi yorum şeklinde  sorarak yadım alabilirsiniz. Hamachi indir buraya tıklayıp kolayca indrebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.