Dolar 32,5811
Euro 34,8042
Altın 2.505,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 20°C

LİZAY PIRLANTA EMAAR SQUARE AVM’DE!

Lizay yeni mağazasını Emaar Square AVM’de hizmete açtı.

LİZAY PIRLANTA EMAAR SQUARE AVM’DE!
4 Ekim 2017 14:24

Lizay yeni mağazasını Emaar Square AVM’de hizmete açtı.

Mücevher sektörünün lider markalarından LİZAY, İstanbul Emaar Square AVM’de 15 Eylül tarihinde yeni mağazasını hizmete açtı. Mağazalar zincirine yeni bir halka daha ekleyen LİZAY, 21 mağazaya ulaştırdığı pazardaki varlığıyla, büyümesini sürdürüyor.
Türkiye’nin dört bir yanına mağaza açarak, bayi ağını hızla genişletmek istediğini belirten LİZAY Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serbes, gelen talepleri değerlendirerek bu yıl 10 yeni mağaza açmayı hedeflediklerini ifade etti.
21 mağazası dışında Türkiye genelinde 250 satış noktası bulunan LİZAY son olarak 30 Eylül 2017 tarihinde Erzurum MNG AVM’de yeni mağazasını açtı.
LİZAY, pırlanta, elmas, altın ve değerli taşlardan oluşan geniş ürün yelpazesini toptan ve perakende müşterilerine sürekli trend koleksiyonlarla sunuyor.

Siyah Pırlantalı KolyeZümrüt Fantezi KüpePırlanta Fantezi Küpe

Lizay Ürünleri
Ürün çeşitliliği bakımından oldukça zengin bir yelpazeye sahip olan lizay ürünleri sadece Türkiye sınırları içinde değil, Uluslararası platformda faaliyet göstermektedir. Ürünlerin zenginliği ile çok beğenilen modellerin öne çıktığı, farklı ve özel tasarımların buluştuğu bir marka olmaktadır. Herkesin zevkine hitap eden modellerin varlığı ile göz doldurmakta, 30 yıllık birikimin yaratıcılık ve orjinal fikirlerle bütünleşmesi lizay markasını eşsiz kılıyor. Başarısındaki istikrarı yenilikçi fikirlerine ve tecrübelerine borçlu olan mücevher, kimseyi kendine rakip görmüyor. Üretim alanı oldukça geniş olmakla beraber, güçlü bir faaliyet alanına sahiptir. Dünya üzerinde yenilenen modern ve trend çizgileri takip ediyor, en doğal ve orijinal modelleri görsellikle taçlandırıyor. Sade, şık, doğal, ihtişamlı, gösterişli ve herkesin zevkine hirap eden muhteşem tasarımları davetiye çıkarıyor.

Pırlanta Fantezi KolyeSiyah Pırlanta Tektaş KolyePırlanta Yakut Bileklik
Lizay Tasarımları
30 yıllık bir birikimin sonucu olarak yenilikçi yaklaşımıyla hep ileriye doğru giden bir vizyona sahiptir. Özgün, orijinal, büyüleyici ve farklı tasarımların sağladığı bütünlükle, dünyaya açılan nadide bir görsel zenginliğin tek adresi olmaktadır. Bu anlamda lizay tasarımları kuyumculuk sektörüne damga vuran herkesten farklı çizgisiyle büyük beğeni toplayan güzelliğe sahiptir. 14 ayar altın üzerine itina ile işlenen elmas, pırlanta ve kıymetli taşlardan oluşan bir zenginlikle bütünlük kazanmaktadır. Toptan ve perakende satışını Uluslar arası platformda faaliyet göstermeye başarıyla devam ediyor. Tüm sınırları kaldırıp müşterilerine kusursuz bir hizmet sağlıyor.

Pırlantalı Safir Yüzük0.97 ct Beştaş Pırlanta YüzükFantezi Gerdanlık
Lizay Modelleri
Farklı, modern, marjinal, geleneksel dokusunu bozmadan estetik çizgilerle destekleyerek yeniliklere imza atıyor. Ürün gruplarına modern tasarımlar ekleyip farkını ve kalitesini güzide tasarımlarla ortaya koyuyor. En güzel lizay modelleri ile tanışmak için kaliteli caddelere konumlandırılmış, alışveriş merkezleri sizleri bekliyor. Renkli ve farklı bir mücevher dünyasının içine girmek için, lizay mücevher öne çıkıyor.

 

https://www.lizaypirlanta.com/

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.