Dolar 32,5153
Euro 34,8139
Altın 2.426,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Lise Öğrencisi Kübra Hakkında Açıklama Geldi

Sinop Merkez İMKB Şehit Ertan Yılmaztürk Güzel Sanatlar lisesi öğrencisi Kübra K’yi yemekhanede elektrik çarptığı iddialarına Sinop İl Milli Eğitim Müdürü tarafından açıklama yapıldı.

Lise Öğrencisi Kübra Hakkında Açıklama Geldi
26 Şubat 2016 18:07

Sinop Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan Sinop Merkez İMKB Şehit Ertan Yılmaztürk Güzel Sanatlar lisesi öğrencisi Kübra K.’nu elektrik çarptığı iddiasıyla ilgili açıklama yaptı.

Türkkan açıklamasında, “Okulun güvenlik kamerası görüntüleri incelendiğinde , Olayın 20/02/2016 Cumartesi öğle yemeği dağıtımı yapılırken yaşandığı, öğrenci Kübra K.’nun 6-7 kişilik bir öğrenci grubu ile yemek dağıtım standına girdiği kendisinden önce ve sonra başka öğrencilerin ellerinde metal tabldotlarla korkuluklara defalarca değdiği, Kübra K.’nun da aynı anda sırada bulunduğu ve sırada ilerlerken bir anda elindeki tabldotu yere attığı, çevresinde bulunan öğrencilere elini göstererek bir şeyler söylediği ancak o anda ne yere düşme nede başka bir tepki vermediği görülmektedir. Olayda herhangi bir düşme-bayılma vb. yaşanmadığı, Kübra K.’nun yemek sırasından çıkıp yemekhaneyi yürüyerek terk ettiği, arkasından ablasının da gittiği görülmektedir.

Öğrenci kendi isteği ve nöbetçi öğretmenin yönlendirmesi ile Sinop Atatürk Devlet Hastanesine gönderilmiş oradan da Samsun’a sevk edilmiştir. Öğrenci Kübra K., 22.02.2016 günü 5 gün istirahat verilerek evine gönderilmiştir. Öğrencinin sağlık durumu iyidir. İlgililer hakkında idari ve adli soruşturma devam etmektedir.” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.