Dolar 32,4643
Euro 34,8518
Altın 2.480,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Kuyumcu Soygununda Çatışma Çıktı

Gaziantep’te bir kuyumcu dükkanını soymak isteyen silahlı 4 kişiye iş yeri sahibi ateş açınca çatışma çıktı. Çıkan çatışmada iş yeri sahibi Vahdettin Demir ile 2 soyguncu yaralandı. Çatışmanın ardından soyguncular olay yerinden kaçtı.

Kuyumcu Soygununda Çatışma Çıktı
30 Aralık 2015 20:40

Gaziantep’te bir kuyumcu dükkanını soymak isteyen silahlı 4 kişiye iş yeri sahibi ateş açınca çatışma çıktı. Çıkan çatışmada iş yeri sahibi Vahdettin Demir ile 2 soyguncu yaralandı. Çatışmanın ardından soyguncular olay yerinden kaçtı.

Gaziantep’in Hafız Tevfik Caddesi’nde bulunan Vahdettin Demir’e ait kuyumcu dükkanı akşam saatlerinde maskeli ve eli silahlı 4 kişi tarafından soyulmak istendi.

KUYUMCU ATEŞ AÇTI
Soygun girişimi esnasında iş yerinde namaz kılan kuyumcu Vahdettin Demir, kilitli olan kapının zorlandığını fark edince dükkandaki av tüfeğini alarak soygunculara ateş açtı.

ÇATIŞMA ÇIKTI
İşyerindeki Vahdettin Demir’i gören maskeli soyguncuların da karşılık vermesi üzerine kısa süreli çatışma çıktı. Çatışmada, soygunculardan ismi M.K olduğu belirlenen 2 kişi ile kuyumcu Demir yaralandı. Çatışma ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, ayağından yaralanan M.K. yakalandı.

3 KİŞİ YARALANDI
İsmi öğrenilemeyen yaralı soyguncu ve 2 arkadaşının ise kaçmayı başardığı belirtildi. Demir ile şüphelilerden M.K. ve ismi öğrenilemeyen bir kişi, sağlık ekipleri tarafından kentteki farklı hastanelere kaldırıldı. Kaçan şahısların yan sokakta bulunan 2 adet motosikleti de bırakarak kaçtığı öğrenilirken, olay yerinde bir de tabanca bulunduğu öğrenildi. Polis maskeli kişilerin kimliklerini belirlemeye çalışıyor.

KUYUMCUNUN KARDEŞİNİN SOYGUN GİRİŞİMİNDE ÖLDÜRÜLDÜĞÜ ÖĞRENİLDİ
Yaralanan kuyumcu Vahdettin Demir’in kardeşi Şahin Demir’in ise 14 Eylül’de Belkıs Mahallesinde kuyumcuya giren soyguncular tarafından açılan ateş sonucu yaralandığı ve bir gün sonra ise kaldırıldığı hastanede öldüğü ortaya çıktı. Her iki olayın bağlantılı olabileceği ihtimalini de göz önündü bulunduran polis ekipleri, şahısları yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.