Dolar 32,5108
Euro 34,9455
Altın 2.433,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Az Bulutlu
Sinop
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Kurumlar Arası Turnuva Sona Erdi

Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Kurumlar Arası Turnuva Sona Erdi
19 Nisan 2013 15:41

Ayancık Belediyesi Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi

Ayancık Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘kurumlar arası voleybol turnuvası’ yapılan üçüncülük ve final karşılaşmalarıyla sona erdi.

10 takımın katıldığı turnuvada toplamda 24 karşılaşma yapıldı. Üçüncülük karşılaşması Ayancık Müftülüğü ile Ayancık Belediyesi arasında  oynandı. Oldukça çekişmeli geçen ve renkli görüntülerin yaşandığı karşılaşmayı Ayancık Belediyesi 3-0 kazandı.

Final karşılaşmasından ise Mesleki Eğitim Merkezi’ni 3-0 yenen Gençlik Spor galip olarak ayrıldı.

Turnuvada 4. olan Ayancık Müftülüğü’ne katılım belgesi Ayancık Milli Eğitim Müdürü Orhan Köksal tarafından verildi. Turnuvanın 3. olan Ayancık Belediyesine Katılım Belgesi ve kupası Ayancık Cumhuriyet Başsavcısı Ersin Taşkazan tarafından verildi.

Turnuvanın ikincisi Mesleki Eğitim Merkezi sporcuları da katılım belgesi ve kupası Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün’ün elinden aldı.

Turnuvanın şampiyonu Gençlik Spor’a ise katılım belgesi ve kupası Ayancık Kaymakamı Suat Yıldız tarafından verildi.

Haberin Galerisi


Kurumlar Arası Turnuva Sona Erdi


Kurumlar Arası Turnuva Sona Erdi


Kurumlar Arası Turnuva Sona Erdi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.