Dolar 32,5412
Euro 34,8528
Altın 2.426,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 24°C
Az Bulutlu
Sinop
24°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan Açıklama Yaptı

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan hakkındaki iddialar başta olmak üzere birçok konuya dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Şan, "Benim önceliğim her zaman Konyaspor’dur. Vekil de olsam Konyaspor için çalışırım" dedi.

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan Açıklama Yaptı
25 Şubat 2015 10:27

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan hakkındaki iddialar başta olmak üzere birçok konuya dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Şan, "Benim önceliğim her zaman Konyaspor’dur. Vekil de olsam Konyaspor için çalışırım" dedi.

 

Konyaspor İlk Sırada

Basın toplantısında milletvekilliği aday adaylığının Konyaspor’dan daha önemli olduğu yönünde bir söylemi olmadığına dikkat çeken Şan, "Ben yıllardır Konyaspor’a hizmet ediyorum. Söylendiği gibi siyasetteki ilişkilerim sayesinde de gelmedim buraya. Sayın Tahir Akyürek ile hısım olduğumuz doğru. Ancak o belediye başkanı olmadan önce de ben, Sayın Mustafa Özkafa döneminde başkanlık yaptım. Şimdi de Konyaspor’u vekillik için basamak yaptığım söyleniyor. Benim için Konyaspor ilk sıradadır. Milletvekilliği de bu şehre ve bu şehrin sporuna katkı sağlamak için bir hizmet aracıdır" dedi.

 

“Borçlu Bırakmadım”

Konyaspor’u borçlu bıraktığı iddialarına da cevap veren Ahmet Şan, "Sayın Mustafa Yayla’ya görevi devrederken sadece 3 milyon TL vergi borcumuz vardı. Ancak kulübün çok değerli bir de arsası vardı. Başka borcumuz yoktu. Şimdi geldiğimizde de 42 milyon TL borçla devraldık ve şu anda 29 milyon TL’ye düşürdük. Bu konuda çok hassasım. Borcu arttırmadık" şeklinde konuştu.

 

Transferler Doğru Ama Şanssızdık

Şan transfer politikası ve alınan kötü sonuçlarla ilgili de konuştu: “Bu yıl yaşadığımız sorunların önemli bir kısmı şanssızlık. Marica’nın sakatlanması bizi hayli zorladı. Bu nedenle devre arasında transfer komitesine her ihtimale karşı bir golcü alınmasını söyledim. Arkadaşlar çok uğraştı ama alamadı. Çok ısrar ettim ancak olmadı. Aykut Hoca da Hleb ve kaleci konusunda net bir tavır sergiledi. Gereken transferleri yaptık ama gol sorunu yaşadığımız ortada. Marica’ya fazla para verdiğimiz doğru. Bütçemizi Hleb ve Marica’ya ödenen rakamlar biraz aşabilir. Menajer konusundaki iddialar ise söylendiği gibi değil. Aracılık hizmeti karşılığı ödediğimiz para 330 bin TL. Herhangi bir zarar söz konusu değil”.

 

Kavgayı sonra yapalım

Yönetim, futbolcular, teknik heyet ve basın arasında artık bir diyalog süreci başlatmak istediklerini söyleyen Şan, “bu tartışmalar başarısız sonuçlar alınınca taraftar ve yönetimin arasında olduğu olduğu gibi taraftarların kendi içinde de sorunların yaşanmasına neden oluyor. Artık bir mola vermek istiyoruz. Gerginlik olmaması ve Konyaspor’un şu anki kritik durumdan kurtulması için kırgınlıkları bir kenara bırakmak istiyoruz. Sosyal medyada ve basında yapılan yorumlara bakıyorum. Şahsımla ilgili çok ağır ifadeler kullanılıyor. Ne yapalım, günah keçisi biz olalım ama camia ve Konyaspor zarar görmesin. Şimdi ya bitirelim ya da kavgayı sonra yapalım” dedi.

Kaynak : memleket

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.