Dolar 32,3237
Euro 35,0903
Altın 2.300,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Konferans İlgi Görmedi

Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından düzenlenen konferansa 3 kişi katıldı.

Konferans İlgi Görmedi
Aslan Özdemir
25 Haziran 2014 09:21

Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından 500 kişilik salonda düzenlenen "Yaşlılarda ve Engellilerde Ağız ve Diş Sağlığı Bakımı" konferansına ilgi beklenenin altında olmasına rağmen diş hekimi Ebru Özbey, sunumunu yaptı.

Hayrettin Kaya

 

"Yaşlılarda ve Engellilerde Ağız ve Diş Sağlığı Bakımı" ile ilgili Halk Eğitim Merkezi'nin 500 kişilik salonunda konferans düzenlendi. Konferansın duyurusu ise belediye hoparlöründen yapıldı. Sunumunu yapmak üzere salona gelen diş hekimi Özbey, salonda dinleyici olarak sadece 3 kişi olduğunu görünce şaşkınlık yaşadı.

 

Konferans İlgi Görmedi
 

Bir süre yeni dinleyicilerin gelmesini bekleyen Özbey, daha sonra konferansa başladı ve yarım saat boyunca diş sağlığıyla ilgili sunum yaptı.

 

"Yaşlılarda ve Engellilerde Ağız ve Diş Sağlığı Bakımı" konusunda halkı bilinçlendirip eğitim vermek için konferans düzenlediklerini anlatan Özbey, "Yakın bir gelecekte dünya nüfusunun yüzde 20'sinin 65 yaşının üstünde olacağı planlanmakta. O nedenle de diğer sağlık sorunlarında olduğu gibi ağız ve diş sağlığının da önemini vurgulamak için toplantı yaptık ancak bu kadar az katılım beklemiyordum. Maalesef ilgi yok" dedi.

 

Konferansı dinleyen 88 yaşındaki Dursun Çolak, diş bakımı konusuyla ilgili sunum yapılacağını duyunca geldiğini söyledi. 26 yaşındaki Nur Bilgili ise anonslardan duyunca konferansı dinlemek istediğini ancak salonu boş görünce şaşırdığını belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.