Dolar 32,3289
Euro 35,0655
Altın 2.299,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Kolazçayı kaldığı yerden devam

Devlet Su İşleri (DSİ) 7. Bölge Müdürlüğü’nce geçen yıl başlatılan Boyabat Kolaz Çayı ıslah çalışmaları Haziran ayında kaldığı yerden devam edecek.

Kolazçayı kaldığı yerden devam
Aslan Özdemir
5 Şubat 2018 13:27

Devlet Su İşleri (DSİ) 7. Bölge Müdürlüğü’nce geçen yıl başlatılan Boyabat Kolaz Çayı ıslah çalışmaları Haziran ayında kaldığı yerden devam edecek.

Hayrettin Kaya

Boyabat Belediyesi ve DSİ 7. Bölge Müdürlüğü arasında imzalanan protokol sonrasında Kalebağı mesire alanından başlatılan ıslah çalışmalarına yağışların başlamasıyla birlikte Kırkkızlar Kayası arasında ara verilmişti.

Başkan Çakıcı müjdeyi verdi

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı Kolazçayı Islahı için ödenek talebi ve 2. Kısım çalışmalarının başlatılması ile ilgili olarak Samsun DSİ 7. Bölge Müdürü Nazmi Koçak’la bir araya geldi.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı yapılan görüşmeler neticesinde, Kolaz Çayı ıslah çalışmalarına Haziran Ayı içerisinde kaldığı yerden devam edileceğine belirtti.

Kolaz Çayı’nın ıslah edilmesinin çok geç kalınmış bir çalışma olduğuna dikkat çeken Başkan Çakıcı, “Bizden önce ki belediye başkanlarımızın da bu konuda büyük gayretleri oldu. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Nasip bizeymiş. Uzun uğraşlarımız sonrasında ıslah çalışmalarında belli bir mesafe aldık. Haziran Ayı içerisinde başlayacak 2. Kısım çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Kolazçayı güzelliğine güzellik katacak inşaallah.” diye konuştu.

Kolazçayının Islahı ile Boyabat’ta kangrene dönmüş bir sorunun da son bulduğunu ifade eden Başkan Çakıcı, “Projenin hayata geçmesinde büyük emek sahibi Orman ve Su işleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu’na, AK Parti Sinop Milletvekilimiz Sn. Nazım Maviş’e, İlçe Kaymakamımıza, ilçe başkanımıza ve DSİ yetkililerine ilçem adına sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.