Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 20°C

Kolazçayı bisiklet ve yürüyüş yolunda çalışmalar devam ediyor

Boyabat Belediyesi tarafından ıslah çalışmaları devam etmekte olan Kolazçayı yoluna, bisiklet yolu ile yürüyüş yolu yapım çalışmaları devam ediyor.

Kolazçayı bisiklet ve yürüyüş yolunda çalışmalar devam ediyor
6 Ekim 2017 13:38

Boyabat Belediyesi tarafından ıslah çalışmaları devam etmekte olan Kolazçayı yoluna, bisiklet yolu ile yürüyüş yolu yapım çalışmaları devam ediyor.

Boyabat Belediyesi “Sağlığınız için her daim spor” sloganıyla başlatmış olduğu çalışma sonrasında Kolazçayı yolunda yürüyüş ve bisiklet yolu yapıyor. Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “Belediye olarak bizler şehrimizi iyi değil daha iyi yerlere getirmek için çalışma yürütüyoruz. Bu kapsamda Kolazçayı yolunda mükemmel bir ortamda yürüyüş yolları ve bisiklet yolları çalışmalarına başladık” dedi.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Kolazçayı yoluna yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, “Devlet Su İşleri (DSİ) 7. Bölge Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde Kolazçayında ıslah çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmaya paralel olarak Kolazçayı yolunda başladığımız; yeşil alan, çocuk oyun alanları, araç yolu, elektrik direklerinin yenilenmesi, araç ve bisiklet parkları, bank, kamelya, piknik masaları, bisiklet ve yürüyüş yolu çalışmaları da Fen İşleri ekiplerimiz tarafından hızlı bir şekilde devam ediyor. Buradaki amacımız hem bu bölgedeki vatandaşlarımızın hem de çevre mahallelerden gelen vatandaşlarımızın daha sağlıklı bir yaşam tarzına ulaşmalarını sağlamak”dedi. Çakıcı, “Çalışmalarımıza kısa bir süre önce başladık. İnşallah çok uzatmadan da bir an önce bitirip halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz. Boyabat’lı vatandaşlarımızın artık yürüyüş yapabilecekleri ve bisiklet sürebilecekleri Boyabat’a yakışır güzel bir alanları olacak” diye konuştu.

Kolazçayı bisiklet ve yürüyüş yolunda çalışmalar devam ediyor Kolazçayı bisiklet ve yürüyüş yolunda çalışmalar devam ediyor Kolazçayı bisiklet ve yürüyüş yolunda çalışmalar devam ediyor Kolazçayı bisiklet ve yürüyüş yolunda çalışmalar devam ediyor Kolazçayı bisiklet ve yürüyüş yolunda çalışmalar devam ediyor Kolazçayı bisiklet ve yürüyüş yolunda çalışmalar devam ediyor

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.