Dolar 32,5059
Euro 34,9169
Altın 2.447,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Kocaeli Körfez’de Eski Eş Dehşeti!

Kocaeli’de aralarında boşanma davası geçen çift tartıştı. Tartışmanın ardından çocuğunu görceğini söyleyen baba eşini tabancayla vurarak kaçtı.

Kocaeli Körfez’de Eski Eş Dehşeti!
13 Ocak 2016 18:28

Kocaeli’de aralarında boşanma davası geçen çift tartıştı. Tartışmanın ardından çocuğunu görceğini söyleyen baba eşini tabancayla vurarak kaçtı.

Olay, bugün öğle saatlerinde, Güney Mahallesi Solmaz Sokak’ta bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, işsiz olan Sinan Korkmaz ile Hümeyra Korkmaz arasında 3 ay önce tartışma yaşandı. Çift mahkemelik olurken, Sinan Korkmaz için evden uzaklaştırma cezası verildi. Boşanmak isteyen çift için ise duruşma günü 9 Şubat olarak belirlendi. Hümeyra Korkmaz boşanma davası açmasının ardından 6 aylık çocuğunu alarak baba evine gitti.

Bugün, Hümeyra Korkmaz’ı arayan Sinan Korkmaz çocuğunu görmek istediğini ve harçlık vermek istediğini söyledi. Ailesi, Hümeyra Korkmaz’ın başına bir şey gelmesinden endişelenerek boşanmak istediği Sinan Korkmaz ile dışarıda görüşmesini istemedi. Hümeyra Korkmaz uzaklaştırma cezası alan eşinin çocuğunu görmesine izin verdi.

Sinan Korkmaz eve gelerek kapının önünde çocuğunu gördükten sonra Hümeyra Korkmaz ile görüşmeye başlarken tartışma yaşandı. Sinan Korkmaz bu sırada tabancasını çıkartarak eşinin üzerine 3 el ateş açtı. Başından vurulan Hümeyra Korkmaz kanlar içerisinde kalırken, yakınları 112 Acil’den yardım istedi. Olay yerine gelen 112 Acil ekibinin ilk müdahalesinin ardından Derince eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Hümeyra Korkmaz tedavi altına alındı. Hümeyra Korkmaz’ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Sinan Korkmaz ise olayın ardından kaçtı. Polis, Sinan Korkmaz’ı yakalamak için çalışma başlatırken, soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.