Dolar 32,3865
Euro 35,0621
Altın 2.326,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Kitap dostları ödüllendirildi

Sinop’ta 54. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında kütüphaneyi en çok kullanan ve kitap dostu seçilen okurlara hediye verildi.

Kitap dostları ödüllendirildi
Aslan Özdemir
27 Mart 2018 14:46

Sinop’ta 54. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında kütüphaneyi en çok kullanan ve kitap dostu seçilen okurlara hediye verildi.

Hayrettin Kaya

Sinop’ta, 54. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Dr. Rıza Nur İl Halk Kütüphanesini en çok kullanan ve kitap dostu seçilen okurlara protokol tarafından çeşitli hediyeler verildi. Dr. Rıza Nur İl Halk Kütüphanesinde gerçekleştirilen 54. Kütüphane Haftası etkinliklerine Sinop Valisi Hasan İpek, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, İl Emniyet Müdürü, Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halil Altıntaş, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili, Sinop Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Osman Kızılaslan, Dr. Rıza Nur İl Halk Kütüphanesi Müdürü Erol Akarslan, Dr. Rıza Nur İl Halk Kütüphanesi Müdür Yardımcısı Semra Yalçın ve kütüphane personeli katıldı.

54. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Dr. Rıza Nur İl Halk Kütüphanesine bağlı olarak hizmet veren Gezici Kütüphaneden en çok kitap okuyan Taşmanlı İlk Okulu adına Okul Müdürü Yasin Sakallı’ya ödülünü İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Aydan Yıldırım takdim etti. Okulöncesi bölümü ödünç kitap verme servisini en çok kullanan ve 35 kitap okuyarak kitap dostu seçilen Atatürk İlkokulu Anasınıfı öğrencisi Hilal Omay’a hediyesi Sinop Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Osman Kızılaslan tarafından takdim edildi. Çocuk Bölümü ödünç kitap verme servisini en çok kullanan ve 246 kitap okuyarak kitap dostu seçilen Atatürk İlkokulu öğrencisi Furkan Bozkurt’a ödülünü İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halil Altıntaş tarafından takdim edildi.

Ödül kitap verme servisini genç kategorisinde en çok kullanan ve 55 kitap okuyarak kitap dostu seçilen Sarı Saltuk Anadolu Lisesi öğrencisi Firdevs Turhal’a ödülü İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren tarafından takdim edildi. Ödünç kitap verme servisini yetişkin kategorisinde en çok kullanan ve 87 kitap okuyarak kitap dostu seçilen Dr. Can Ünaldı’ya ödülü Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın tarafından takdim edildi.

Ödünç kitap verme servisini 65 yaş üstü kategorisinde en çok kullanan ve 52 kitap okuyarak kitap dostu seçilen Filiz Özçıtak’a ödülü Sinop Valisi Hasan İpek tarafından takdim edildi. Sinop Valisi Hasan İpek’e 54. Kütüphane Haftası anısına İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Aydan Yıldırım tarafından plaket takdim edildi. Daha sonra protokol üyeleri Dr. Rıza Nur’un çalışma odasında bir süre sohbet ederek, Dr. Rıza Nur ile ilgili çeşitli bilgiler alarak kütüphanede çalışmalarını gerçekleştiren vatandaşlarla bir süre sohbet ederek kütüphaneden ayrıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.