Dolar 32,5652
Euro 34,8829
Altın 2.428,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Az Bulutlu
Sinop
23°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Kısmetse Olur’dan Elenen İsim Sızdırıldı!

Kısmetse Olur evinde 13 Mart günü yayınlanacak eleme programında elenecek isim şimdiden belli oldu.

Kısmetse Olur’dan Elenen İsim Sızdırıldı!
11 Mart 2016 18:59

Kısmetse Olur evlilik programında yarışmadan elenen ismin kim olduğu sızdırıldı. İşte elemede elenecek isim.

Kısmetse Olur evinde bu hafta içinde yapılan ve daha yayınlanmayan elemede kimin elendiği, dışarıya sızdırıldı. Yarışmacıların sadece yarışma saatlerinde eve girmesi ve sonrasında otele dönmeleri, bilginin dışarıya sızması konusunda açık yaratırken, benzer bir durum bugün yaşandı.

13 Mart günü yayınlanacak eleme programında elenecek isim şimdiden belli oldu.

Kısa Sürdü!

Programdan elenecek isim Betülay Coşkun olurken, Adnan Kızıltaş’a talip olarak gelen Betülay Coşkun’un eleme ile birlikte programdaki süresi de çok kısa oldu.

Adnan Tahtını Kaybetti!

Haftalardan beri birinci olan Adnan Kızıltaş için sürpriz bir gelişme olurken, yarışmada bu sefer birinci Adnan Kızıltaş olamadı.

Kızlarda birinci olan isim Nur Erkoç olurken, erkeklerde Batuhan birincilik ödülünü aldı. Ödül olarak yemekte ise Nur Erkoç, Meptap ile Murat’ı, Batuhan ise Cansel ile Eser’i barışmaları için yolladı.

Fakat yemeğe çıkan isimler arasında barışma olmazken, evlilik programında işler çok daha karışık bir duruma girdi. Bilginin sızdırılması ise program için sıkıntı yaratırken, nasıl bir önlemin alınacağı da merak ediliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.