Dolar 32,3732
Euro 34,9930
Altın 2.325,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

‘Kimse Bu Topraklar Üzerinden Hesap Yapamaz’

AK Parti İl Başkanı Ali Çöpçü; KİMSE BU TOPRAKLAR ÜZERİNDEN HESAP YAPAMAZ

‘Kimse Bu Topraklar Üzerinden Hesap Yapamaz’
Aslan Özdemir
11 Ekim 2016 14:52
AK Parti  İl Başkanı Ali Çöpçü partisinin genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada; ‘ Kimse bu topraklar üzerinden hesap yapamaz. 15 Temmuzda bunun böyle olacağını Milletimiz açıkça göstermiştir’ dedi.
Geçtiğimiz hafta sonu Sinop Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleştirilen genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı düzenlendi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Ali Çöpçü, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, İl Koordinatörü Cumhur Ünal, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu, Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, İl, İlçe teşkilatları, kadın ve gençlik kolları teşkilatları ile il genel meclisi üyeleri katıldı.
KİMSE BU TOPRAKLAR ÜZERİNDEN HESAP YAPAMAZ
Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Ali Çöpçü, 15 Temmuz darbe girişimine değinerek şunları söyledi; 15 Temmuz akşamı  Fethullah Terör Örgütü’nün hainlikte sınır tanımayarak kalkıştığı işgal girişiminin ilk saatlerinde  bütün teşkilatımızla, İlçe teşkilatımızla, Kadın Kollarımızla, Gençlik Kollarımızla , Mahalle teşkilatlarımızla, birlik ve beraberlik içerisinde, hassas ve koordineli bir şekilde çalıştık. Bu sebeple teşkilatımızın her kademesine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 15 Temmuz akşamı, demokrasimiz için, milli irademiz için, milletimizin bekası için, 1 saat 1,5 saat içersinde meydanları sokakları alanları dolduran ve 27 gün boyunca demokrasi nöbeti tutan tüm teşkilat mensuplarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Ayrıca, o meydanlarda tüm imkanlarıyla halkımıza destek veren başkanlarımıza ve ilçe başkanlarımıza ayrıca ediyorum.
Darbe girişimini milletimizin dik duruşu milletimizin feraseti ve basireti karşısında akamete uğramıştır. Milletimizin desteğiyle , hükümetimizin  kararlığıyla, Cumhurbaşkanımız  Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve partimizin her bir neferinin  dik duruşuyla, bu topraklar üzerinde hesap yapmaya çalışanların oyunları 15 Temmuzda nasıl bozulduysa, bundan sonra da, Ülkemiz üzerinden yaptıkları hiç bir hesapları tutmayacak. Milletimiz asla ve asla ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara müsade etmeyecektir. Kimse bu topraklar üzerinden hesap yapamazi yapamadı ve asla yapamayacak. AK Parti İl Başkanı Ali Çöpçü konuşmasının sonunda ise, Rabbim bizleri birlik _içerisinde huzur içersinde, bu topraklarda ilelebet yaşamamızı nasip etsin’ dedi. Çöpçü’nün bu anlamlı konuşması ise salonda büyük alkış topladı.
Hayrettin Kaya
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.