Dolar 32,3679
Euro 35,1021
Altın 2.325,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Kıbrıs’ta Kıbrıs Otelleri ile Her Anınızı Dolu Dolu Yaşayın

Deniz, kum ve güneş üçlüsü Kıbrıs ile özdeşleşmiş olsa da  konforlu Kıbrıs otelleri ve Kıbrıs otel fiyatları avantajları da bu adanın tercih edilmesi ardındaki en önemli unsurlar olarak ön plana çıkıyor.

Kıbrıs’ta Kıbrıs Otelleri ile Her Anınızı Dolu Dolu Yaşayın
Aslan Özdemir
19 Eylül 2017 19:10

Kim her anını dolu dolu yaşayacağı; eğlenceli, konforlu ve bir o kadar da huzurlu bir tatilin hayalini kurmaz ki? Siz de unutamayacağınız ve her anından keyif alacağınız bir tatil özlemi çekiyorsanız Kıbrıs tatil fırsatları arasından seçim yapabilirsiniz! Yorgunluğunuzu atmak, eğlenmek, öğrenmek ve keşfetmek için aradığınız tüm özelliklere sahip olan Kıbrıs tüm görkemiyle sizleri bekliyor. Uygun Kıbrıs otel fiyatları arasından dilediğinizi tercih edin ve Kıbrıs otelleri tarafından sunulan konforun tadını çıkarın. Yılın büyük bir kısmında güneş alan ve deniz suyu sıcaklığı yüksek olan Kıbrıs; sadece yaz aylarında değil her mevsim sunduğu güzelliklerle vazgeçilmez tatil destinasyonlarınız arasında yer alacak.

Hayrettin Kaya

Kıbrıs Ayrıcalığını Siz de Yaşayın

Sadece Kıbrıs uçak bileti alarak ya da deniz yoluyla erişilen adada birçok aktivite seçeneği bulunuyor. Deniz, kum ve güneş üçlüsü Kıbrıs ile özdeşleşmiş olsa da  konforlu Kıbrıs otelleri ve Kıbrıs otel fiyatları avantajları da bu adanın tercih edilmesi ardındaki en önemli unsurlar olarak ön plana çıkıyor. Gündüz yapılacak birçok aktivite turistlerin beğenisini kazanıyor. İsteyen gün boyu masmavi denizin keyfini çıkarıyor, isteyen su sporları yapıyor, isteyen Kıbrıs’ın sokaklarında yöresel lezzetleri tadarken tarih meraklıları geçmişin izlerini iyi korunmuş tarihi binalarda sürebiliyor. Kıbrıs tüm bu özelliklerinin yanı sıra balayı otelleri tarafından yeni evli çiftlere sunulan avantajlarla da dikkat çekiyor. Kıbrıs balayı tatilleri için en gözde lokasyonlar arasında yer alırken, çiftler bu romantik adayı hafızalarından silemiyor.

Kıbrıs Tatiliniz Hep Sürsün İsteyeceksiniz

Gecesi ayrı gündüzü ayrı güzellikte olan ve her anından çok keyif alacağınız Kıbrıs turları yenilenmenizi sağlayacak. Masmavi denizi, altın sarısı kumları ve teninize işleyen güneşiyle Kıbrıs plajlarından ayrılmak istemeyeceksiniz. Kıbrıs sokaklarının kozmopolit yapısı ve tarih kokusu birleştiğinde ise Kıbrıs’ın mistik havasına şahit olacaksınız. Adı lüksle anılan Girne otelleri başta olmak üzere tüm Kıbrıs otellerinde muhteşem bir konaklama keyfi yaşayacaksınız. Geceleri Kıbrıs casinolarında şansınızı denemek ya da Kıbrıs’ın en ünlü gece kulüplerinde eğlenceye devam etmek de sizin tercihinize kalacak. Asla uyumayan ve her anında her köşesinde eğlence barındıran Kıbrıs hayallerinizin gerçekleştiği cennet olarak hafızanızda yer edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.