Dolar 32,3271
Euro 35,0620
Altın 2.297,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Kenan İmirzalıoğlu Ve Sinem Kobal Evleniyor!

Bir buçuk yıldır ilişkilerine sürdüren Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal’ın evlilik hazırlığı yaptığı öğrenildi.

Kenan İmirzalıoğlu Ve Sinem Kobal Evleniyor!
Aslan Özdemir
18 Mart 2016 10:16

Magazin dünyasından uzak bir şekilde ilişkilerini sürdüren ve çok sık kameralar önünde görmeye alışkın olmadığımız Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal’ın geçtiğimiz aylarda yaptığı nişan töreni sonrasında hayatlarını birleştirmesinin ardından gözler düğün törenine çevrildi. Sadece ailelerinin katıldığı sade bir tören ile nişanlanan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal evlilik töreni için de oldukça sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Hayrettin Kaya

14 Mayıs’ta yapılması planlanan evlilik töreni için ikilinin hayranları da gelişmeleri merak ederken düğün için Cunta Adası’nın tercih edildiği öğrenildi. 14 Mayıs’ta yapılacak düğün ile resmen dünya evine girmiş olacak çift misafirleri için de hiçbir masraftan kaçınmıyor.

Cunta Adası’nda gelecek misafirleri ağırlamak için 3 otelin kapatıldı öğrenilirken gelen konuklar Ayvalık’tan itibaren özel bir şekilde misafir edilecek ve hazırlanan, süslenmiş tekneler ile Cunta Adası’na getirilecek. Adaya gelen tüm misafirler otellerinde kendileri için hazırlanan yerlerde dilenerek düğün gününü beklemeye başlayacak.

Özel bir tören ile evlenecek olan Kenan İmirzalıoğlu Ve Sinem Kobal, kameralardan uzak bir şekilde dünya evine girecek. İkilinin düğün sonrasında yurt dışında balayına gitmesi bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.