Dolar 32,3669
Euro 34,9560
Altın 2.325,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Kaymakam Mustafa Gözlet görevine başladı

Dikmen’e Atanan Yeni Kaymakam Göreve Başladı.

Kaymakam Mustafa Gözlet görevine başladı
Aslan Özdemir
3 Ocak 2017 13:48

Kaymakamlar kararnamesi ile Dikmen’e atanan Kaymakam Mustafa Gözlet, göreve başladı
Kayseri Yeşilhisar’da Kaymakamlık görevini sürdürürken son yayımlanan Kaymakamlar kararnamesi ile Dikmen’e atanan Kaymakam Mustafa Gözlet göreve başladı.

Hayrettin Kaya

Göreve başlar başlamaz yapılan proje ve çalışmaları gözlemlemek üzere ilçe turuna çıkan Kaymakam Mustafa Gözlet, Dikmen Yeniköy’de ve Saray köyünde yapımı devam eden içme suyu projesini ve kanalizasyon tesisi çalışmalarını yerinde inceleyerek, yapılan işler ve köylerin sorunları hakkında Birlik Müdürü Mehmet Akbaba ve Köy Muhtarları Hüseyin Türkmen ile Aslan Kaya’ dan bilgiler aldı. Daha sonra engelli vatandaşlardan Selahattin Kuş’u evinde ziyaret ederek taleplerini ve isteklerini dinledi.

Dikmen’in büyük şehirlere yoğun göç verdiğini ve genç nüfusun oldukça az olduğunu gözlemleyen Gözlet, ”Gençliğin olduğu yerde hareket oluyor” diyerek ilçeyi tanıma aşamasında olduğunu ve hala devam eden göçün önüne geçebilmek için gerekli olan projeleri geliştirerek hayata geçirmeye çalışacaklarını belirtti.

Ayrıca Durağan ile Dikmen’i birleştiren karayolu çalışmalarında sona doğru yaklaşıldığını belirten Gözlet, 25 Km’lik bir mesafenin kaldığını, tamamlandıktan sonra Ankara üzerinden Samsun’a bağlanan alternatif bir yol güzergahının ilçe sınırları içinden geçmesiyle Dikmen’de ciddi hareketliliğin olacağını ifade etti.
Kaynak: Gerzenin Sesi
Mustafa Gözlet Kimdir?

19 Aralık Pazartesi günü Dikmen Kaymakamlığı görevine resmen başlayan Mustafa Gözlet aslen Denizli’nin Güney ilçesi nüfusuna kayıtlı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi mezunu olan Gözlet daha sonra İngiltere’de politika alanında yüksek lisans yaptıktan sonra Türkiye’ye dönerek bir süre Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nda Teftiş Müfettişliği görevinde bulundu. 2009 yılında Kaymakamlık görevine başlayan Gözlet, Isparta, Adana ve Mersin’de Kaymakamlık Vekilliği yaptıktan sonra Kayseri Yeşilhisar’da 2,5 yıl Kaymakamlık görevinde bulundu. Daha sonrasında son yayımlanan Kaymakamlar kararnamesi ile Dikmen İlçesi Kaymakamlık Görevine atanan Mustafa Gözlet evli ve 2 çocuk babası.

Kaymakam Mustafa Gözlet görevine başladı Kaymakam Mustafa Gözlet görevine başladı Kaymakam Mustafa Gözlet görevine başladı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.