Dolar 32,5216
Euro 34,7912
Altın 2.421,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Kaymakam Altaş’tan Demokrasi Mesajı

Ayancık Kaymakamlığı görevine vekaleten atanan Semih Altaş, demokrasi mesajı yayınladı.

Kaymakam Altaş’tan Demokrasi Mesajı
22 Temmuz 2016 21:02

Ayancık Kaymakamlığı görevine vekaleten atanan Semih Altaş, demokrasi mesajı yayınladı.

Ankara Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Şube Müdürü olarak atanan Ayancık eski Kaymakamı Adem Keleş’in yerine vekaleten Semih Altaş atandı.

Ayancık Kaymakamlığı’nda yeni görevine başlayan Semih Altaş, halka demokrasi mesajı verdi. Altaş mesajında alçakça saldırıyı engelleyen Türk milletine şükranlarını sunduğunu belirterek “Aziz vatanını, milletini, devletini canı pahasına koruyan bu alçakça, hayasızca, haince düzenlenen saldırının amacına ulaşmasını engelleyen, insan üstü bir fedakarlık ve cesaret örneği gösteren yüce Türk milletine şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca bu alçakça saldırıda hayatını kaybeden hamza yürekli demokrasi şehitlerimize de Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Allah bizleri onların şefaatlerine nail eylesin, makamlarını cennet olsun. ” dedi.

DÜNYADA EŞİ BENZERİ YOK

Millete hizmet etmeyi ve bu uğurda ölmeyi göze aldığını belirten Altaş “Dünyada eşi benzeri olmayan bir feraset ve cesaret örneği gösteren tüm devlet büyüklerimize de Allah’tan kolaylıklar diler, onların bizlere çizmiş olduğu aydınlık yolda siz saygı değer milletimize hizmet etmeyi ve bu uğurda ölmeyi nasip eylesin.” dedi.

Ayancık eski Kaymakamı Adem Keleş’in yerine daha önce vekaleten Rize Kaymakam adayı Mustafa Karali atanmış, ardından da Karali’nin yerine tekrar vekaleten Semih Altaş atanmıştır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.