Dolar 32,3258
Euro 35,1397
Altın 2.296,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Kaşımpaşa’dan Forvete Büyük Takviye!

Rıza Çalımbay’ın gözetimi içerisinde olduğu Süper Lig’in iddialı kulüplerinden birisi olan Kasımpaşa takımı, Lig’de vermiş olduğu mücadelenin çıtasını yükseltmekte amacı içerisinde ve Avrupa kupalarına katılma yolunda transfer çalışmalarını hızlandırıyor..

Kaşımpaşa’dan Forvete Büyük Takviye!
Aslan Özdemir
28 Ocak 2016 09:57

Rıza Çalımbay’ın gözetimi içerisinde olduğu Süper Lig’in iddialı kulüplerinden birisi olan Kasımpaşa takımı, Lig’de vermiş olduğu mücadelenin çıtasını yükseltmekte amacı içerisinde ve Avrupa kupalarına katılma yolunda transfer çalışmalarını hızlandırıyor.

Hayrettin Kaya

İstanbul kulubü, İngiltere Championship kulüplerinden Rovers takımında yer almakta olan Fode Koitanla anlaşma sağlamış olduğu öğrenildi.

Kasımpaşa kulübünün Spor Toto Süper Lig’de vermiş olduğu zorlu mücadelenin daha iyi olabilmesi adına ve Avrupa kupalarına katılabilmesi isteği sürüş gösteriyor. İngiltere Championship takımlarında bulunmakta olan Fode Koitanla anlaşma sağlamakta olduğu belirtildi.

İngiliz basın grubunun derlemiş olduğu habere yönelik olarak Kasımpaşa, 25 yaşındaki Fode Koita’nın transferi için Blackburn Rovers ile 320 bin euro karşılığı gerekçesiyle anlaşmaya varmış olduğu vurgulanmıştır.

Sezonun ilk başlarında Caen’den Rovers’a gelmiş olan ve 15 müsabakaya çıkmış olan Koita, gol atma başarısı gösteremediği öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.