Dolar 32,5785
Euro 34,6971
Altın 2.521,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 20°C

Kargo Uçağında Sınırsız Hizmet Başladı

Siz kıymetli müşterilerimize kargo uçağı ile her türlü taşımacılık faaliyetinizi yürütmekteyiz.

Kargo Uçağında Sınırsız Hizmet Başladı
26 Ekim 2016 18:09

firması olarak sizlere nakliyat konusunda yardımcı olmaktayız. Sizler de bizim ile yüklerinizi taşıyabilirsiniz. Gerekli donanımla zenginleştirilmiş kargo uçaklarımız güvenli indirme ve yükleme ile işlemlerini gerçekleştirmektedir. Hava taşımacılığında engin deneyimli bünyemiz ile siz de ağır ve büyük eşyalarınızı veya yüklerinizi istediğiniz yerden istediğiniz yere rahatça bizim ile nakliyatınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Kargo Uçak Fiyatlarımız

Bünyemiz kargo uçağı ile sizlerin nakliyat hizmetlerinizi gerçekleştirebilmekle birlikte bunun kusursuz olması ve en ufak bir aksilik olmaması için ise gerekli önemlere de sahip bulunmaktayız. Geniş ve oldukça devasal yapımızla her kargonuz sorunsuz bir şekilde gerçekleşmektedir.

Sınırsız Hizmet

Siz kıymetli müşterilerimize kargo uçağı ile her türlü taşımacılık faaliyetinizi yürütmekteyiz. Özel ya da iş mevzusundaki nakliyatlarınız ile yapabilirsiniz. Bünyemize içiniz güvende olarak yüklerinizi veya eşyalarınızı bize teslim edebilirsiniz. Böylelikle sıfır zararla yükleriniz ve eşyalarınız taşınmış olur. Sizler de bize ulaşmak ve irtibata geçmek için internet sitemizden faydalanabilirsiniz. evden eve nakliyat internet adresimizle siz de bizim ile irtibata geçebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.