Dolar 32,3745
Euro 35,0121
Altın 2.324,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Karadeniz, Sinoff Ekibini Kutladı

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Türkiye Off-Road Şampiyonasına damgasını vuran Sinop Off-Road Kulübü Derneği’nin (SİNOFF) başarılı off-road ekibini kutladı.

Karadeniz, Sinoff Ekibini Kutladı
Aslan Özdemir
9 Kasım 2015 12:56

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Türkiye Off-Road Şampiyonasına damgasını vuran Sinop Off-Road Kulübü Derneği’nin (SİNOFF) başarılı off-road ekibini kutladı. Karadeniz, “Kendi klasmanında ikinci, Türkiye genelinde üçüncülüğü elde ederek sezona damgasını vuran SİNOFF ekibimizi yürekten kutluyorum” dedi.

Hayrettin Kaya

 

İstanbul Off-Road Kulubü (İSOFF) tarafından organize edilen yılın son Türkiye Off-Road Şampiyonası 6’ıncı ayak final yarışları İSOFF tarafından İstanbul Kemerburgaz’da tamamlandı. SİNOFF ekibinden Bülent Cevdet Durdu-Barış Güner S-3 kategorisinde Türkiye ikinciliği, genel klasmanda da Türkiye üçüncülüğünü elde ettiler.

 

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’in de üyesi olduğu SİNOFF’un başarılı performansı Sinop’ta sevinçle karşılandı. Karadeniz, SİNOFF’un başarılarına imza atan ekibi  tebrik etti. Karadeniz, “Sorumlulukları ağır bir spor dalında büyük bir gayret ve özveri ile bu başarılara imza atan arkadaşlarımızı kutluyorum. Off-Road sadece bir spor değil aynı zamanda güçlüklere karşı bir dayanışma ile ortaya konan bir mücadelenin göstergesidir. O nedenle başarılı ekibimiz dayanışma ile ortaya konan mücadelede başarılı olduklarını kanıtlamışlar Sinop adını duyurmuşlardır. Tekrar kutluyorum” diye konuştu.
Karadeniz, Sinoff Ekibini Kutladı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.