Dolar 32,4256
Euro 34,4563
Altın 2.486,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 15°C

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA BÜYÜK İLGİ

Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezinin, Ayancık Kaymakamlığı, Ayancık Belediyesi ve Ayancık Devlet Hastanesi iş birliği ile başlattığı Kan Bağışı Kampanyasına, Ayancık halkı büyük ilgi gösterdi.

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA BÜYÜK İLGİ
20 Şubat 2018 15:44
Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezinin, Ayancık Kaymakamlığı, Ayancık Belediyesi ve Ayancık Devlet Hastanesi iş birliği ile başlattığı Kan Bağışı Kampanyasına, Ayancık halkı büyük ilgi gösterdi.
19 Şubat tarihinde Ayancık Devlet Hastanesinde başlayan Kan Bağışı Kampanyası, 22-23 Şubat tarihilerinde Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda devam edecek. Ayancık Kaymakamlığı, Ayancık Belediyesi, Ayancık Devlet Hastanesi çalışanları, kamu kurum ve kuruluşlar, sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve tüm ilçe halkı, Ayancık’ta geçekleştirilecek olan kan bağışı kampanyasına katılıyor.
Kan Acil Değil Sürekli İhtiyaçtır, Bir Damla Kan, Bin Damla Umuttur! diyen Ayancık Devlet Hastanesi Başhekimi “Ülkemizde özellikle ocak ve şubat aylarında kan rezervlerinde ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Bu sebeple vatandaşlarımızın zor anında yardımına koşan Kızılay’a yapılan kan bağışları, aslında bireyin gelecekteki sağlığı için aldığı en büyük tedbirdir. Yine sınır boylarında yurt içinde ve sınır ötesinde kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerimize, tüm ihtiyaç sahiplerine can verecek olan kan bağışları nice canlara hayat veriyor. Yarın size veya en sevdiğiniz kişiye can verecek olan kanı vermekle hem sağlığımıza olumlu yönde katkı sağlamış hem de ihtiyacı olanlara can vermiş olmanın mutluluğunu yaşayacağız.
Bu kapsamda bizlerde yetkililerimizden izin alarak, gerekli alt yapıyı oluşturduk. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla, sivil toplum teşkilatlarıyla ve tüm halkımızla el ele bu kampanyayı başlatacağız. İlçemizin güzide insanlarının bu kampanyaya gerekli ilgiyi üst düzeyde göstereceğine olan inancımız tamdır. “Kan bağışı hayat kurtarır” dedi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.