Dolar 32,3717
Euro 34,9902
Altın 2.326,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

İstifa Eden Ayhan Ergün, Personeli ile Vedalaştı

Belediye Başkanlığı Görevinden  İstifa Eden Ayhan Ergün, Personeli ile Vedalaştı

İstifa Eden Ayhan Ergün, Personeli ile Vedalaştı
Aslan Özdemir
27 Nisan 2018 11:15

Belediye Başkanlığı Görevinden  İstifa Eden Ayhan Ergün, Personeli ile Vedalaştı

Hayrettin Kaya

Ayancık’ın gelişmesi, güzelleşmesi ve kalkınması adına 3 dönemdir başarıyla yürüttüğü Belediye Başkanlığı görevinden, Ayancık Kaymakamlığına sunduğu dilekçeyle dün saat 16:00 itibariyle istifa eden Ayhan Ergün, 24 Haziran Genel Seçimlerinde Ak Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı olduğunu kamuoyuna duyurdu.

Ayancık Belediyesi toplantı salonunda personeli ile bir araya gelerek, Belediye başkanlığı görevinden istifa ettiğini bildiren Ergün, personeline veda ederken şunları kaydetti; “Yaklaşık 15 yıldır sizlerle ilçemizin her kesimine, her konuda hizmet götürmek için omuz omuza çalıştık. İyi günlerimiz fazlasıyla olurken, yeri geldi kırıldık, yeri geldi kırılan gönülleri toparladık. Şahsım adına her hangi bir kardeşime hakkım geçmiş ise Allah katında benden yana helal olsun. Şahsıma ve ilçe halkımıza yakışır şekilde icra etmeye çalıştığım belediye başkanlığı görevinden istifa edip, büyük bir sorumluluk ve onuru daha üst seviyedeki Tüm Sinoplulara hizmet edebilmek amacıyla partimden milletvekili aday adayı oldum. İlçe halkımızın ve siz değerli dostlarımın verdiği destek ile 3 dönem boyunca ilçemize hizmet etmeye gayret gösterdim. Hiçbir zaman esirgemediğiniz desteğinizi ve dualarınızı şimdi de aday adayı olduğum Sinop Milletvekilliği için bekliyorum. Bundan sonraki hayatınızda sağlık, sevgi, huzur, mutluluk ve başarı dolu bir yaşam sürmenizi Yüce Allah’tan niyaz ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.