Dolar 32,5411
Euro 34,8759
Altın 2.430,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Az Bulutlu
Sinop
23°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C

İstanbul Perder'e Sinoplu Başkan

İstanbul Perakendeciler Derneği İstanbul PERDER’in başkanlığına SNOWY Ulu Kardeşler Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ulu seçildi.

İstanbul Perder'e Sinoplu Başkan
2 Haziran 2014 11:14

28 Mayıs 2014 tarihinde Sapanca’da gerçekleştirilen 5. Olağan Genel Kurulu sonucunda aynı zamanda Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri de belirlendi.

 

Türkiye Perakendeciler Federasyonu’na bağlı İstanbul PERDER’in 5. Dönem başkanlığına Snowy Ulu Kardeşler Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ulu seçilerek görevi  eski başkan İhsan Biçen’den devraldı. Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Mustafa Altunbilek, yeni görevinden dolayı Ramazan Ulu’yu tebrik etti. 

 

İstanbul PERDER’de Ramazan Ulu Dönemi başladı

Bir önceki dönem çalışmalarından dolayı İhsan Biçen ve ekibine, yine Biçen döneminde kurulan Perakende Gelişim Platformu üyelerine teşekkür eden yeni İstanbul PERDER Başkanı Ramazan Ulu, “Yeni dönemde de birbirimize destek olduğumuz sürece daha da güçleneceğiz. Dernekler dayanışma ve kaynaşma yeridir. Biz de bu kaynaşma ve dayanışma duygusunu en üst düzeye taşımak için elimizden gelen tüm dayanışmayı ve özveriyi göstereceğiz.” dedi.

 

Yeni Yönetim Kurulu Üyeliğine ise; Biçen Market/Sinan Biçen; Çağrı Market/Mahmut Kara; Dinçmar Market/Nizamettin Taşçı; Doğan Market/İbrahim Doğan; Dörtses Market/Hüseyin Akyüz; Gökkuşağı Market/Faruk Güzeldere; Hakmar Market/Soner Doruk; Kartal Market/Tamer Dönmez, Mevlana Market/Hacı Mırat; Mopaş Market/Murat Narman; Onur Market/Murat Doğan, Özen Market/Rahmi Kartal; Özkuruşlar Market /Ümit Kuruş; Paşmar Market/Zeki Paşalı; Rammar Market/Mahmut Karadağ; Sarıyer Market/İhsan Korkmaz; Üçler Market/Cemal Parlak seçildi.

 

İSTANBUL PERDER, tüketici haklarına, sosyal hukuk devleti anlayışına, milli ve manevi değerlere sahip çıkarak; ülke çıkarlarını, perakendecilik sektöründe çalışanların ve onların bağlı bulundukları kurumların haklarını korumayı ve geliştirmeyi kendisine amaç edinen Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF)’na bağlı bir dernektir.

 

İstanbul PERDER Başkanı Ramazan Ulu kimdir?

 

1956 yılında Sinop Boyabat’ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Boyabat’ta, üniversite eğitimini İstanbul İlahiyat Fakültesi’nden çok sevdiği mesleği yapabilme adına geçiş yaptığı eğitim enstitüsünü 1979 yılında tamamladı. Aynı yıl Sivas ili Divriği ilçesine ilk ataması yapılarak öğretmenlik mesleğini 1986 yılına kadar sürdürdü. 

1986 yılında öğretmenlikten kendi isteği ile ayrılarak İstanbul Kağıthane ilçesinde bir bakkal dükkanı ile perakende sektörüne adım attı. Bu güne kadar sektör içinde toptancılık, distribütörlükler de yaptı.  Sektörle ilgili ISMAR ve PERDER gibi oluşumların kuruluşunda ve içinde yer aldı.

Bazı sivil toplum örgütleri ve spor kulüplerinin başkanlıklarını da yaparak dernekçilikte tecrübe edindi. Görev yaptığı derneklerden kendisine onursal başkanlık sıfatı verildi. Halen Snowy Ulu Kardeşler Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmekte olan Ramazan Ulu, evli ve bir çocuk babasıdır. Orta derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.