Dolar 32,5595
Euro 34,8913
Altın 2.434,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C

İstanbul İK Danışmanlığı

Sinop İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kursları arasında “Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma” yarışması yapıldı.

İstanbul İK Danışmanlığı
20 Nisan 2016 18:21

İstanbul İK Danışmanlığı Şirketi Hugent

 

Günlük yaşamlarımızın içinde yaşadığımız en büyük sıkıntı geçim sıkıntısıdır. Geçim sıkıntısı sadece ülkemiz insanlarının yaşadığı bir sıkıntı değildir bütün dünya içinde yaşanan bir sıkıntıdır. Bu sıkıntının asıl kaynağı ise düzenli bir gelirin olmamasıdır. Düzenli bir gelir iş sayesinde elde edilir fakat ülkemiz içinde bulunan işsizlik sorunu da oldukça büyüktür. Ülkemizde işsizlik yüzde onları geçmiş durumdadır. Bu durumda milyonlarca iş arayan insanın işsiz olması anlamına gelmesidir. Hugent firması olarak bu soruna bir son vermenin derdini taşıyoruz. Hugent firması birçok işveren ve de birçok firma ile iletişimde olan doğru alana doğru insanı yönlendirmeyi amaçlayan bir firmadır. Hugent firması içinde son derece işinin ehli işinde doğru olan ile yanlış olanı ayırmayı bilen ve işini hakkı ile yapan insanlar ile birlikte çalışmaktayız. Çalıştığımız firmalara proje odaklı ve de dönemsel olarak da insan kaynağı kazandırmaktayız. Sizde eğer ki işsizlikten sıkıldıysanız iş aramaktan yorulduysanız doğru bir firma ile işini bilen bir firma ile çalışmak iyi olduğunuz alanda bir iş yapmak istiyorsanız sitemiz olan Hugent sitesine girebilirsiniz. Sitemize girmek için http://www.hugent.com/tr bu linke tıklayabilir ve de size sunduğumuz hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

 

Siz eğer ki İstanbul İK danışmanlığı şirketi Hugent hizmeti almak istiyorsanız yine sitemize girerek aradığınız bu İstanbul İK danışmanlığı şirketi Hugent hizmetini alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.