Dolar 32,3577
Euro 34,9584
Altın 2.325,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

iPhone Garanti Sorgulama hemen sorgulayıni Phone Garanti Sorgulama

iPhone Garanti Sorgulama ile beraber hemen sorgulama yapın.

iPhone Garanti Sorgulama hemen sorgulayıni Phone Garanti Sorgulama
Aslan Özdemir
19 Ocak 2016 22:26

iPhone Garanti Sorgulama ile beraber hemen sorgulama yapın.

Hayrettin Kaya

Garanti kelimesine teknolojik ürünler satın alanlar daha fazla önem veriyor. Seri üretimde yaşanabilecek sorunlar veya cihazı satın aldıktan sonra başına gelebilecek herhangi bir olay, garanti kavramını önemli hale getiriyor.

Bir başka husus olan ikinci el piyasasında ise satın alınan teknolojik ürünlerin garantilerinin devam edip etmediğini doğru bir şekilde öğrenmek, sancılı bir süreç olabiliyor. Apple, bu süreci daha basit hale getirerek, iPhone garanti sorgulama hizmeti ile karşımıza çıkıyor.

Biz de bu haberimizde; Apple’ın sitesi üzerinden iPhone garantidurumu sorgulama işleminin nasıl yapılacağını, iPhone teknik desteksüresini ve AppleCare koruma planı için iPhone’un uygun olup olmadığını nasıl öğrenebileceğinizi anlatıyoruz.

iPhone garanti sorgulama işlemi nasıl yapılır?

1. Adım: Apple’ın kapsamı denetle sayfasını buraya tıklayarak açın.

2. Adım: Açılan sayfada; “Donanımınızın seri numarasını girin” bölümü ve “Lütfen kodu girin” bölümleri yer alacak. Donanımınızın seri numarasını girin bölümüne iPhone’un seri numarasını, kodu girin bölümüne ise ekranda beliren kodu girin.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.