Dolar 32,4809
Euro 34,9665
Altın 2.435,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

İPhone 7’nin Özellikleri Gün Yüzüne Çıktı! -haber ayancık-!

İphone 7 hangi gün çıkacak ve fiyatı ne kadar Apple’ın son ürünü olan bu telefonun özellik durumları ile aşağı yukarı belli oluş iken cihazın satış durumuna çıkacak olduğu tarih ve fiyatı da öğrenildi..

İPhone 7’nin Özellikleri Gün Yüzüne Çıktı! -haber ayancık-!
25 Ocak 2016 22:42

İphone 7 hangi gün çıkacak ve fiyatı ne kadar Apple’ın son ürünü olan bu telefonun özellik durumları ile aşağı yukarı belli oluş iken cihazın satış durumuna çıkacak olduğu tarih ve fiyatı da öğrenildi. Apple’ın son dönem içerisinde girişmiş olduğu geniş ekranlı modeli fikri ile başarılı bir satış grafiği yakalamamış olduğu görüldü. iPhone serisinin yeni üyesi ne zaman teknoloji piyasasına çıkış yapacağı şuandan itibaren büyük bir merak konusu haline geldi.

Geniş ekranlı modelleri ile oldukça başarılı bir satış grafiğine ulaşmış olan Apple’ın üzerinde çalışmış olduğu , şirketin yakın bir takipçisi olarak bilinen Yasser Farahi’ye yeni modelinin neye benzeyecek olduğu sorulduğu zaman, başarılı tasarımcıdan muhtemel bir görünüm gelmiştir. Iphone 7 Ne Zaman Çıkacak Fiyatı ne kadar Apple’ın 2015 yılında akıllı telefon cihazları içerisinde birden fazla güncellemeye gidecek olduğunu kaydetmiş olan uzmanlar, bu neden ile Apple hayranlarının 2015 yılı içerisinde çıkacak yeni ürünler ile şoka girebileceğini ifadelerinde bulundu. Yayınlanmış olan birden fazla raporun bu yönde verilebilecek bir kararı desteklediğini belirtmiş olan uzmanlar, 2015 yılının ilk yarısı içerisinde iPhone 6s’in ikinci yarısında da iPhone 7’nin satışa sunulabilecek olduğu iddialarında bulundu.

Tayvanlı yetkililer kişileri, teknoloji web sitesi Techno Buffallo’ya yapmış olduğu açıklama doğrultusunda Apple’ın yeni cihazlarında çift RAM kullanacağın ifadelerinde bulundu. Yetkililer böylelikle yeni cihazlarda 2 GB RAM, tabletlerde ise 4 GB RAM olacak olduğunu kaydetti. Yetkililerin meydana çıkartmış olduğu bir başka iddia durumu ise, Apple’ın mini bir yapabileceği yönü içerisinde oldu. Bu ürünün ise 2015 yılında piyasada yer alabilecek olduğunu ifade etmiş olan yetkililer cihazın 4 inç ekranlı olabileceğini bildirdi. Telefon devini yakından takip etmekte olan Yasser Farahi’ye yeni cihazın neye benzeyeceği sorulduğu zamanda, cevap olarak muhtemel bir iPhone 7 tasarımı paylaştı. Farahi, şirketin yeni modeli üzerine fikir yürütmüş olan ilk kişi değildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.