Dolar 32,5644
Euro 34,6957
Altın 2.487,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C

İnce ve Tokmak aynı görüşte

Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak beraberinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hamza İnce ile birlikte Organize Sanayi bölgesinde birtakım incelemelerde bulunan ve iki fabrika sahibi ile görüşmeler yaptı.

İnce ve Tokmak aynı görüşte
27 Ocak 2014 12:38

Beraberinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hamza İnce ile birlikte Organize Sanayi bölgesinde birtakım incelemelerde bulunan ve iki fabrika sahibi ile görüşmeler yapan Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak  Ak Parti İktidarının pozitif ayırımcılık esasına göre sağladığı bir çok teşvik ve uygulama sonucu Sinop Organize Sanayi Bölgesinde gözle görülür bir canlanma meydana geldiğini ifade ederek “ Sinop OSB, yatırımcıların cazibe merkezi olma yolunda ilerliyor. Halen planlanan yatırımların tamamlanması ile Sinop’ta istihdama çok büyük katkı sağlanacaktır” dedi. Öte yandan Ak Parti Belediye Başkan adayı Hamza İnce’de yaptığı açıklamada Sinop’un göç veren bir il durumundan göç alan bir il durumuna doğru hızla hareket ettiğini belirterek “ Sadece bize göre değil, tüm devlet verilerine göre nüfusumuzda birkaç yıl içinde 20 binlere varan bir artış bekleniyor. İşte bu noktada belediye olarak buna hazır olunması gerekir. “ dedi.

 

Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak Beraberinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hamza İnce ile birlikte Organize Sanayi bölgesinde birtakım incelemelerde bulundu. Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak yapımı yeni tamamlanan Can Makina Fabrikası Genel Müdürü Tahir Can’a hayırlı olsun ziyaretinde de bulunarak fabrika hakkında bilgi aldı. Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak Kaya-Pen Yönetim Kurulu Başkanı Kurtuluş Kaya ile birlikte de Kaya-Pen’e ait ikinci fabrika inşaat sahasını da gezdi.

 

Organize sanayi bölgesinde yaptıkları ziyaret ve incelemeler hakkında basına bilgi veren Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak OSB deki tüm yatırımcılara ziyaretlerini önümüzdeki günlerde de sürdüreceklerini belirterek “Ak Parti İktidarının pozitif ayırımcılık esasına göre sağladığı bir çok teşvik ve uygulama sonucu Sinop Organize Sanayi Bölgesinde gözle görülür bir canlanma vardır. Halen planlanan yatırımların tamamlanması ile Sinop’ta istihdama çok büyük katkı sağlanacaktır. Sinop göç veren değil, göç alan bir konuma doğru hızla ilerliyor. Sinop Sanayisinin gelişip büyümesindeki en büyük etkenlerden biri de Sinop’a Cumhuriyet tarihi boyunca görülmeyen ulaşım yatırımlarıdır. Gerek Karayolu ağları ve gerekse hava ulaşımı noktasında Sinop’a AK Parti İktidarınca yapılan yatırımlara çok yerinde teşvikler de eklenince Sinop sanayi yatırımlarında da cazibe noktası oluşturdu “ dedi.

 

Ak Parti Belediye Başkan adayı Hamza İnce’de yaptığı açıklamada Sinop’un göç veren bir il durumundan göç alan bir il durumuna doğru hızla hareket ettiğini belirterek “ Sadece bize göre değil, tüm devlet verilerine göre nüfusumuzda birkaç yıl içinde 20 binlere varan bir artış bekleniyor. İşte bu noktada belediye olarak buna hazır olunması gerekir. Burada tüm halkımızın dikkatlerine sunmam gereken bir husus var. Bizler önümüzdeki seçimlere hazırlanırken önümüze hep Sinop’umuzun geleceğini planlayacak şekilde düşündük. Projelerimizi buna göre olgunlaştırdık. Projelerimizi buna göre yapmazsak, bu artışa göre Sinop’u hazır hale getirmezsek Sinop içinden çıkılamayan sıkıntılarla karşı karşıya kalabilecektir. Bu nedenledir ki önümüzdeki seçimler çok daha farklı bir önem kazanıyor. Sinop başta ulaşım konusunda olmak üzere Cumhuriyet tarihi boyunca görmediği yatırımları Ak Parti iktidarı ile gördü ve aldı. Şimdi hem şehircilik bakımından hem de şehrimizi geleceğe hazırlamak bakımından Ak Parti İktidarı ile omuz omuza olmanın tam vaktidir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.